Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017

Μοιράζει «εγκεφαλικά» η ΔΕΗ με «φουσκωμένους» λογαριασμούς!

Αδικαιολόγητες, πλασματικές χρεώσεις
έχουν εξοργίσει τους πολίτες, που όχι μόνο δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στα τωρινά πάγια έξοδά τους, αλλά τώρα καλούνται να πληρώσουν ένα σωρό ανεξήγητα «καπέλα» της ΔΕΗ, ακόμα και σε σπίτια που δεν κατοικούνται!
«Φουσκωμένοι» εμφανίζονται το τελευταίο διάστημα οι λογαριασμοί της ΔΕΗ με τους
εξοργισμένους καταναλωτές να μην μπορούν να βγάλουν άκρη, διεκδικώντας το δίκιο τους. Το κόστος τόσο των «περιβόητων ρυθμιζόμενων χρεώσεων», όσο και της τιμής της κιλοβατώρας βρίσκονται εκτός ελληνικής πραγματικότητας, καθώς έχουν εκτοξευτεί σε δυσθεώρητα ύψη.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, η ΔΕΗ έχει μετατραπεί σε έναν «φοροεισπρακτικό μηχανισμό» που μετονομάζει τις χρεώσεις εσκεμμένα σε «ρυθμιζόμενες», ώστε να αυξάνονται ή να μειώνονται από την Επιχείρηση, ανεβάζοντας τους λογαριασμούς ακόμα και στο τριπλάσιο από την συνηθισμένη τους αξία! 
Οι λογαριασμοί ρεύματος είναι επιβαρημένοι με σωρεία άλλων χρεώσεων και φόρων, με αποτέλεσμα το τελικό ποσό που καλείται να πληρώσει ο καταναλωτής να είναι «τσουχτερό». Μάλιστα, η χρέωση ενέργειας μπορεί να μην αυξήθηκε τον τελευταίο χρόνο, ωστόσο από το 2010 μέχρι και το πρώτο εξάμηνο του 2016 έχει αυξηθεί κατά 49%, ενώ από το 2005 ως το 2015 η αύξηση άγγιξε το 157%!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ