Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡ. ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝ. - ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ & ΣΤΙΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

Τα νέα μικρά αστεράκια του Φιλίππου Βέροιας του τμήματος Ρυθμικής ξεκίνησαν την αγωνιστική τους περίοδο με μεγάλη επιτυχία φέρνοντας και άλλα μετάλλια στον τόπο τους.
Οι μικρές παγκορασίδες 1ης χρονιάς αγωνίστηκαν στο 1ο επίσημο τουρνουά και συγκεκριμένα για τον Διασυλλογικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας στην
Θες/νίκη στις 13 και 14 Μαΐου .
Η Μιχαηλίδου Ελευθερία κάνοντας μία εξαιρετική εμφάνιση ήταν 3η στο σύνθετο ατομικό συγκεντρώνοντας 37.750 βαθμούς και πήρε Xάλκινο μετάλλιο. Με μικρές ατυχίες στα όργανα ήταν 4η στο στεφάνι ,5η στο σχοινί ,6η στην μπάλα και 8η στο πρόγραμμα χωρίς όργανο.
Οι αδερφές Ντόκα Ιωάννα και Ντόκα Ελένη πραγματοποίησαν ικανοποιητική εμφάνιση στα προγράμματά τους κ κατέλαβαν την 19η και 21η θέση αντίστοιχα αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.
Η Δοξοπούλου Μελίνα 23η θέση και η Στήθου Ελένη Αννα άφησαν πολύ ωραίες εντυπώσεις στο πρόγραμμα χωρίς όργανο . Με δουλεία και υπομονή ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στους Προκριματικούς που θα γίνουν στο Λιτόχωρο Κατερίνης στις 10-11 Ιουνίου. Πολλά Συγχαρητήρια στην προπονητική ομάδα Χαβιαροπούλου Ηρώ - Μωυσιάδου Κατερινα κ Κνυάζεβα Ναταλία για το έργο τους και για τις συνεχείς επιτυχίες που φέρνουν στην Βέροια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ