Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017

Συγκλονιστικο! Πως ο αδελφός μου πήρε το σπίτι μου στον πλειστηριασμό (ηχητικό)

Την οικογενειακή του ιστορία, η οποία κατέληξε στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου αφηγήθηκε στο Ράδιο Κρήτη και στον Λευτέρη Βαρδάκη, ο συνταξιούχος οικοδόμος Χαράλαμπος Ορφανουδάκης ο οποίος είδε τον ίδιο του τον αδελφό να του παίρνει το σπίτι που βγήκε στο σφυρί!
Ο κ. Ορφανουδάκης απάντησε σε όσους... καλοπροαίρετα θεώρησαν ότι ο αδελφός του χτύπησε το σπίτι για να του το δώσει πίσω, λέγοντας ότι τα κληρονομικά και οι διαφορές οδήγησαν τα άλλα δύο
αδέλφια του, στην ψυχιατρική κλινική.
Η κατάσταση οδηγήθηκε στα άκρα μετά την προσβολή της διαθήκης του πατέρα τους και έκτοτε έχει ξεκινήσει ένας "πόλεμος" που συνεχίστηκε και στο Ειρηνοδικείο, μετά από οφειλή 6.000 ευρώ!
Ο συνταξιούχος οικοδόμος ο οποίος λιποθύμησε χθες στο Ειρηνιδοκείο, καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, είπε ότι θα κινηθεί νομικά κατά της συμβολαιογράφου, καθώς όπως υποστηρίζει ο πλειστηριασμός δεν έγινε νόμιμα.
Το Ράδιο Κρήτη επικοινώνησε κατά τη διάρκεια της ημέρας και με τον αδελφό του καταγγέλοντα κ.Μηνά Ορφανουδάκη, ο οποίος υποστήριξε σε δηλώσεις του ότι άδικα κατηγορείται από τα αδέλφια του και ότι για να φτάσει στον πλειστηριασμό προηγήθηκε έντονο παρασκήνιο για τα κληρονομικά.
Στη συζήτηση παρενέβη η δημοτική σύμβουλος και μέλος της Λαϊκής Στάσης Πληρωμών Μόνα Αμανατίδου, η οποία αναφέρθηκε και ένα άλλο περιστατικό μέσα στο Ειρηνοδικείο, όπου απετράπη όπως είπε, την τελευταία στιγμή μία αυτοχειρία ενός πολύτεκνου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ