Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Ρίζου Καντάρκου για την αγωνιστική σαιζόν 2017-18..Δηλωσεις του Ηλία Λαζόυ

Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Ρίζου Καντάρκου για την αγωνιστική σαιζόν 2017-18.  Ο ύψους 2.04 αθλητής κατάγεται από τις Σέρρες, έχει γεννηθεί στις 22/02/1983 και καλύπτει με την ίδια επιτυχία τις θέσεις του power forward και του
center.
O Ρίζος ξεκίνησε την μπασκετική του σταδιοδρομία στην Ελπίδα Κοίμησης Σερρών και εν συνεχεία έχει αγωνιστεί στις ακόλουθες ομάδες : Ακαδημία Σερρών, ΑΕ Σερρών, Αστέρας Λάρισας, ΑΕ Λάρισας (Γ΄Εθνική), Αίολος Τρικάλων (Β΄ Εθνική), Αίαντας Ευόσμου (Γ' Εθνική), Ερμής Λαγκαδά (Β΄Εθνική)

Ο 24χρονος αθλητής δήλωσε τα εξής : "Η επιθυμία των ανθρώπων του ΦΙΛΙΠΠΟΥ και το όραμά τους ήταν αυτά που με έπεισαν να αγωνιστώ στην ομάδα.  Ο Φίλιππος Βέροιας, ανεξάρτητα με την βαθμολογική του θέση, ήταν από τις ομάδες που ξεχώρισα την περσινή χρόνια στην Β´ Εθνική.  Εύχομαι να καταφέρουμε φέτος την επιστροφή μας στην ανώτερη κατηγορία, βάζοντας ταυτόχρονα και τις βάσεις για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες, μια που όπως βλέπω υπάρχει η διάθεση από τους ανθρώπους της ομάδας. Σαν αντίπαλος, μου είχε κάνει θετική εντύπωση ο τρόπος που ο κόσμος του Φιλίππου έσπρωχνε την ομάδα και θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν το ίδιο συμβεί και φέτος."

"Προς ενημέρωση φίλων (ή μη) του μπάσκετ, που με εύλογο τρόπο μου εκφράζουν (δοθείσης ευκαιρίας) το ενδιαφέρον-ανησυχία τους για την ομάδα μας, θα ήθελα να αναφέρω τα εξής : ΟΥΔΕΠΟΤΕ σε αντίστοιχο χρονικό σημείο παρελθόντων μεταγραφικών περιόδων ήμασταν σε καλύτερο σημείο από αυτό που βρισκόμαστε κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.
Ο σχεδιασμός της ομάδας προχωράει ακριβώς όπως είχαμε προγραμματίσει σε συνεργασία με το προπονητικό team. Η συσπείρωση των φίλων της ομάδας μ...ας, όπως επίσης και των γονέων των αθλητών των τμημάτων υποδομής γύρω από την προσπάθειά μας στο αντρικό τμήμα, είναι πρωτοφανής και πέρα από κάθε προσδοκία.

Η ανταπόκριση των χορηγών μας (παλαιών και δυνητικών) μας γεμίζει ελπίδα και αισιοδοξία ότι αυτά που είχαμε προαναγγείλει στην απολογιστική συνέντευξη τύπου της προηγούμενης σαιζόν δεν απέχουν πολύ από το να γίνουν πραγματικότητα. Με άλλα λόγια και εν μέσω ενός πολύ δύσκολου οικονομικού περιβάλλοντος ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς και με σύνεση, ώστε η νέα χρονιά να αποτελέσει το εφαλτήριο για την επιστροφή μας σε ανώτερες κατηγορίες, κάτι που αποτελεί και τον αποκλειστικό μας στόχο.

Τα εισιτήρια διαρκείας κυκλοφορούν εντός των ημερών. Κυριακή κοντή γιορτή λοιπόν και πρώτη ευκαιρία για ΟΛΟΥΣ να δείξουν έμπρακτα την αγάπη τους στην ομάδα μας. Τα καλύτερα είναι σίγουρα μπροστά μας. Stay tuned..."
Ηλίας Λαζός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ