Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Με ένα γκολ που πέτυχε στο 57′ ο Ζούρκος με σουτ, ο Αιγινιακός νίκησε την ελλειπη Βέροια με σκορ 1-0, για την πρώτη αγωνιστική της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με ένα γκολ που πέτυχε στο  57′ ο Ζούρκος με σουτ, ο Αιγινιακός νίκησε τη Βέροια με σκορ 1-0, για την πρώτη αγωνιστική της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.
Η βεροιώτικη ομάδα που αποτελούνταν μόλις από 11 παίκτες, σε γενικές γραμμές κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα, ωστόσο άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του θεσμού.

Στο 41′ ο Λεφίδης έκανε την σέντρα και η μπάλα χτύπησε στην πάνω πλευρά του οριζόντιου δοκαριού της εστίας του Σοϊλεμέζογλου!
Αιγινιακός (Κ. Νικολαϊδης): Τόλιος, Λεφίδης (78′ Στόικος), Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πολύζος, Γκατσολάρι, Ζούρκος (83′ Ταουσάνης), Παπαδόπουλος, Βλάχος, Στεργίου (63′ Μενικάλι), Δωματάς.
Βέροια (Α. Χαραλαμπίδης): Σοϊλεμέζογλου, Δαμιανάκης, Σουλιώτης, Ράδης, Καψάλης, Δόρης, Λάσκαρης, Λίταινας, Μπαστιάνος, Βανκεβάι, Ζυγκερίδης.
Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)
Βοηθοί: Κελάζογλου (Χαλκιδικής), Σάββας (Σερρών)
Κίτρινες: Δωματάς, Μενικάλι – Λίταινας, Καψάλης
* Το παιχνίδι έχει και ρεβάνς, η οποία θα γίνει στη Βέροια στις 30/8 και όποιος προκριθεί θα μετάσχει στον 2ο όμιλο μαζί με ΠΑΟΚ, Λεβαδειακό και Απόλλων Καλαμαριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ