Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Τοποθέτησαν ΡΟS Σε Εκκλησία Δίπλα Στο Παγκάρι...- Βίντεο

Η εξέλιξη της τεχνολογίας και των ηλεκτρονικών είναι ένας τομέας που δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστο τον χώρο της Εκκλησίας. Μάλιστα θα λέγαμε ότι σχεδόν συμβαδίζουν, καθώς σε πολλές από τις δραστηριότητες της Εκκλησίας, η χρήση της τεχνολογίας είναι απαραίτητη ώστε η Εκκλησία να προσεγγίσει και να
επικοινωνήσει με το ποίμνιο της ή και να διευκολύνει γραφειοκρατικές διαδικασίες. Αυτά βέβαια όσον αφορά τον ελλαδικό χώρο.

Η εκκλησία της Παναγίας στην Αμβέρσα του Βελγίου απέδειξε πως βρίσκεται χρόνια μπροστά. Και αυτό διότι τοποθέτησε τερματικό POS για συναλλαγές και δίνει τη δυνατότητα στο ποίμνιο να πληρώσει στο παγκάρι με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.

Αρκετοί, ιδιαίτερα οι νεώτεροι, χρησιμοποιούν κάρτες όμως οι μεγαλύτεροι είναι πιο παραδοσιακοί και επιλέγουν τα μετρητά.

Ο συγκεκριμένος ναός έχει μεγάλη εξοικείωση με την τεχνολογία καθώς εδώ και πολύ καιρό διατηρεί λογαριασμό σε κοινωνικά δίκτυα (facebook, instagram και twitter) από όπου προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να να παρακολουθούν τις λειτουργίες μέσω του υπολογιστή τους σε απευθείας μετάδοση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ