Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Συμβολική ποδηλατική κατάβαση από τα Πριόνια Ολύμπου μέχρι το Λιτόχωρο στις 6 Σεπτεμβρίου 2017.Στην Ποδηλατική κατάβαση θα συμμετάσχει ό Γρηγόρης Βερροιώτης ( Ποδηλάτης του Κόσμου )

Συμβολική ποδηλατική κατάβαση από τα Πριόνια Ολύμπου μέχρι το Λιτόχωρο στις 6 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα αναχώρησης από τα Πριόνια 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της ημερίδας η προστιθέμενη αξία τουριστικών ποδηλατικών προγραμμάτων νέας γενιάς τεσσάρων εποχών και
μπλε οικονομία. Στην Ποδηλατική κατάβαση θα συμμετάσχει ό Γρηγόρης Βερροιώτης ( Ποδηλάτης του Κόσμου ) που έχει έρθει από Σόφια όπου και έκανε προβολή της Πιερίας με πανό που γράφει «Cyclists Welcome to Olymbus of Pieria » και έφτασε με το ποδήλατό του στην Κατερίνη », η "Ποδηλατική Απόδραση Πιερίας" και η Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης που θα επιβλέψουν υγειονομικά τους ποδηλάτες. Καλούμε μικρούς και μεγάλους να έρθουν σε αυτή την ποδηλατική πορεία στην οποία οι ποδηλάτες θα έχουν την ευκαιρία στην διαδρομή να φωτογραφίζουν τις φυσικές ομορφιές του Ολύμπου. Στη διάρκεια της κατάβασης θα πραγματοποιηθούν δύο στάσεις η 10' λεπτών στο '' καταφύγιο Σταυρός » και για 15΄ λεπτά στην Ιερά Μονή Αγίου Διονυσίου εν Ολύμπου. Ο τερματισμός της διαδρομής θα γίνει στην Πλατεία Λιτοχώρου όπου θα γίνει συζήτηση με τον Γρηγόρη Βερροιώτη (Ποδηλάτη του Κόσμου) και τον Κώστα Αμπεριάδη εκπαιδευτή αλόγων για τα Εναλλακτικά Τουριστικά Προγράμματα « Οι διακοπές μου '' Αλλιώς'' ». Ενδιαφέρον έχει επίσης η συζήτηση για νέους και νέες που θέλουν να ασχοληθούν με τον τουρισμό και να εργαστούν στα συγκεκριμένα προγράμματα. Για περισσότερες πληροφορίες ή δήλωση συμμετοχής στην κατάβαση επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 6986696991 κ. Αμπεριάδης Κωσταντίνος ή στο e-mail: podilatistoukosmou@gmail.com Σας περιμένουμε όλους !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ