Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ - ΜΠΗΚΑΝ ΤΑ MAT ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ- VIDEO / ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΟΙ (ΛΑΕ - ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ - ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ) ΕΝΤΑΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.


ΑΘΗΝΑ
Ένταση επικρατησε στο Ειρηνοδικείο Αθηνών με πολίτες, την επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου,
τον πρόεδρο της ΛΑΕ, Παναγιώτη Λαφαζάνη και μέλη του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ να μπλοκάρουν τους πλειστηριασμούς.

Στο Ειρηνοδικείο Αθηνών βρεθηκαν μέλη της Λαϊκής Ενότητας μαζί με τη Ζωή

Κωνσταντοπούλου και μέλη της Πλεύσης Ελευθερίας, οι οποίοι  μπλοκάραν τους πλειστηριασμούς που ηταν προγραμματισμένοι για σήμερα.
Εν μέσω έντασης και συνθημάτων από το πλήθος που έιχε μαζευτεί στο Ειρηνοδικείο, οι διαδηλωτές έβγαλαν έξω από το κτίριο συμβολαιογράφους, προκειμένου να μην πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένοι για σήμερα πλειστηριασμοί.

Η κα. Κωνσταντοπούλου ήταν, μάλιστα, «παρών» κατά την απομάκρυνση των συμβολαιογράφων από την αίθουσα δηλώνοντας εν συνεχεία στις κάμερες πως «εμείς λέμε κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη και το εννοούμε».

«Εκείνοι που συμπράττουν στους παράνομους πλειστηριασμούς, θα βρίσκουν μπροστά τους ένα αταλάντευτο και αποφασισμένο κίνημα πολιτών να τους εμποδίσει», είπε ακόμη η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας.


Δηλώσεις για την ένταση που επικράτησε νωρίτερα στο Ειρηνοδικείο Αθηνών με πολίτες και στελέχη των ΛΑΕ και Πλεύσης Ελευθερίας να μπλοκάρουν πλειστηριασμούς και να βγάζουν από τις αίθουσες τους συμβολαιογράφους έκανε το στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας, Δημήτρης Στρατούλης.
«Το κίνημα κατά των πλειστηριασμών δεν έδιωξε μόνο τα ΜΑΤ μέσα από την αίθουσα, αλλά και το κάθε είδους «κοράκι», το οποίο περιφερόταν γύρω από το Ειρηνοδικείο της Αθήνας», δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε:
«Θέλουμε να στείλουμε μήνυμα στην Κυβέρνηση, στους δανειστές και τους τραπεζίτες ότι οι πλειστηριασμοί είτε συμβατικοί είτε ηλεκτρονικοί και οι εξώσεις λαϊκών οικογενειών από τα σπίτια τους δεν θα περάσουν».

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μετά από συγκέντρωση διαμαρτυρία στην Αριστοτέλους, μέλη του συντονισμού ενάντια στους πλειστηριασμούς,

πήγαν στο γραφείο της προέδρου των συμβολαιογράφων Θεσσαλονίκης, Ιωάννας Μπιλίση Χρουσαλά, που βρίσκεται στη οδό Τσιμισκή.
Σκοπός τους ήταν να διαμαρτυρηθούν για την διενέργεια ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. 
Έξω από το γραφείο της προέδρου των συμβολαιογράφων Θεσσαλονίκης, σημειώθηκε μικροένταση, όταν η κόρη της προέδρου, ήρθε σε λεκτική αντιπαράθεση με τους διαμαρτυρόμενους.
Αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν έξω από το γραφείο και οι διαμαρτυρόμενοι αποχώρησαν από το κτίριο.
Τα μέλη του συντονισμού ενάντια στους πλειστηριασμούς, κατευθύνθηκαν στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης, ώστε να πραγματοποιήσουν νέα διαμαρτυρία εκε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ