Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Δελτιο Τυπου Κίνημα Δεν Πληρώνω: Μηνύσεις σε συμβολαιογράφους και παπαγαλάκια ΜΜΕ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ   ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ
Εχθές, 20/10/2017, ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος και ο Ηλίας Παπαδόπουλος , πήγαν στην Πταισματοδίκη για τη μήνυση που έχουν καταθέσει, ως εκπρόσωποι του Κινήματος Δεν Πληρώνω, στον πρόεδρο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Γεώργιο Ρούσκα, την  Μελπομένη Μπαρλαμά και τους παπαγάλους του ΣΚΑΙ, Φιλιππίδη, Βουλαρίνο και Νικολάου.
Ακολουθεί η δήλωση του Λεωνίδα Παπαδόπουλου: «Εχθές, 21/10, επισκεφθήκαμε την Πταισματοδίκη, η οποία έχει αναλάβει την προκαταρκτική εξέταση για την μήνυση που εγώ και ο Ηλίας Παπαδόπουλος, ως εκπρόσωποι του Κινήματος Δεν Πληρώνω, υποβάλλαμε στους μεγάλο-κόρακες Γεώργιο Ρούσκα και Μελπομένη Μπαρλαμά και τους παπαγάλους του ΣΚΑΙ, Φιλιππίδη, Βουλαρίνο και Νικολάου. Η μήνυσή μας, αφορά στα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης και της εξύβρισης.
Και έπεται συνέχεια... Ευχαριστούμε πολύ τον συναγωνιστή και δικηγόρο μας, Κώστα Ζηκογιάννη για την νομική εκπροσώπηση. Ακούστε το καλά κοράκια, τραπεζίτες και καναλάρχες: το Κίνημά μας δεν θα σας αφήσει σε χλωρό κλαρί και όλη η λάσπη που εκτοξεύετε θα σας γυρίζει πίσω και θα σας πνίξει! Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας! Ο Αγώνας μας θα νικήσει!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ