Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Εμπόδισαν κατάσχεση σε βάρος αγρότη απο το ΚΕΑΟ αγροτες μέλη της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Φθιώτιδας!!!. Δεν θα επιτρέψουμε να βασίσουν την "υγιή ανάπτυξη" πάνω στην καταστροφή μας. Την αντίδρασή μας θα την αντικρίσουν άμεσα»

Σε συμβολική κατάληψη των γραφείων του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ), προχώρησαν μέλη της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Φθιώτιδας, προκειμένου να σταματήσουν την κατάσχεση εις βάρος αγρότη της περιοχής. Παράλληλα, δηλώνουν πως η Ομοσπονδία θα δίνει το «παρών» κάθε φορά που «θα προσπαθούν να αρπάξουν σπίτια, χωράφια, το βιος οποιουδήποτε
μικρομεσαίου αγρότη, μικρού ΕΒΕ και γενικά λαϊκής οικογένειας που αδυνατεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις τους».
Όπως σημειώνει η Ομοσπονδία, «οι κατασχέσεις αποτελούν καταδικαστικές αποφάσεις σε βίαιο ξεκλήρισμα. Εκδίδονται κατόπιν εντολής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ αλλά και όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων αλλά και κομμάτων που ψήφισαν αυτό το αντιλαϊκό νομικό οπλοστάσιο που δίνει το δικαίωμα στο ΚΕΑΟ, στις Τράπεζες και τις Εφορίες να αρπάζει το βιος μας και να το χαρίζει στα κοράκια που καραδοκούν να κερδοφορήσουν από τη φτώχεια μας».
Τους δηλώσαμε, συνεχίζει η ΟΑΣΦ, «ότι τους δίνουμε περιθώριο μιας ημέρας προκειμένου να σταματήσουν την διαδικασία κατάσχεσης, να διαγράψουν τα πρόστιμα και τις τοκογλυφικές προσαυξήσεις και να διακανονίσουν το χρέος σύμφωνα με το πραγματικό εισόδημα του συναδέλφου».
Προειδοποιούν, μάλιστα, πως εάν η απάντησή τους δεν είναι θετική «τους δηλώσαμε ότι δεν θα επιτρέψουμε να βασίσουν την "υγιή ανάπτυξη" πάνω στην καταστροφή μας. Την αντίδρασή μας θα την αντικρίσουν άμεσα». Τέλος, καλούν τους μικρομεσαίους αγρότες, τους αυτοαπασχολούμενους, την εργατιά και τις λαϊκές οικογένειες να είναι σε επαγρύπνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ