Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Φώτης Καραβασίλης,υποψήφιος για τη θέση του προέδρου στον Δικηγορικό Σύλλογο Βέροιας - Υπερχρεωμένα νοικοκυριά και διαζύγια, το μεγαλύτερο ποσοστό των υποθέσεων στα δικηγορικά γραφεία της Ημαθίας.Σχολιο.

Σχολιο
Ακουσαμε με ενδιαφερον την συνεντευξη του κυριου Καραβασιλη και νοιωθουμε οτι καπου μας δικαιωνει στις θεσεις που παιρνουμε εδω και πολυ καιρο για την κατασταση που επικρατει στην κοινωνια της Ημαθιας με τα κοκινα δανεια το εχουμε γραψει πολλες φορες οτι πισω απο την σιωπη που επικρατει πισω απο τοιχους Σπιτιων υπαρχουν πολλοι συμπολιτες μας που αντιμετωπιζουν θεματα διωξεων απο Τραπεζες κατα κυριο λογο αλλλα και απο το δημοσιο.Και ενα μεγαλο ποσοστο διαζυγιων οφειλεται παλι σε οικονομικους λογους καθως ειναι ανελεητο το κυνηγητο προς τους εξαθλιωμενους πολιτες.Θα που με μπραβο στον κυριο Καραβασιλη που δεν μασησε τα λογια του και
μιλησε για ακριβη και απροσιτη δικαιοσυνη που βολευει καποιους λιγους,σαφες το υπονοοουμενο.Αλλωστε εμεις εχουμε μιλησει με πολλους δικηγορους οφ δε ρεκορντ και μας λενε τα ιδια πραγματα για τους πολλους πλειστηριασμους που ερχονται για την αναλγησια των Τραπεζων που εξευτελιζουν τον δανειοληπτη στα Ειρηνοδικεια με εκφρασεις που προσβαλουν την τιμη και την υποληψη των ανθρωπων αυτων.Συντομα θα δημοσιευσουμε το τι ακουγεται στα Ειρηνοδικεια απο δικηγορους Τραπεζων και Δημοσιου κατα των ανυπαιτιων δανειοληπτων.Θα φριξετε...


ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Ρ/Σ ΑΚΟΥ 99.6
Για το ποσοστό των προβλημάτων του κόσμου που καταφεύγει στη Δικαιοσύνη, ρωτήθηκε ο υποψήφιος για τη θέση του προέδρου στον Δικηγορικό Σύλλογο Βέροιας Φώτης Καραβασίλης, στη συνέντευξη που έδωσε στον ΑΚΟΥ 99.6 στην εκπομπή «πρωινές σημειώσεις» της Σοφίας Γκαγκούση.
Για τι είδους υποθέσεις έρχεται το μεγαλύτερο ποσοστό των πολιτών, στα δικηγορικά γραφεία; Και απάντησε:
«Έρχονται για πολλά θέματα, αλλά τελευταία είναι αυξημένες οι  υποθέσεις για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά. Ο κόσμος έχει τα προβλήματά του και οι άνθρωποι που ήταν της μεσαίας τάξης και είχαν μια ευκαιρία στο να μπορούν να τα βγάζουν πέρα με κάποιον τρόπο στην καθημερινότητα τους, έχουν πλέον μεγάλα προβλήματα. Επίσης τα διαζύγια είναι ακόμη ένα κοινωνικό θέμα, που εκεί θα θέλατε μια εκπομπή μόνο γι αυτό. Και να φανταστείτε ότι πάρα πολλά ζευγάρια δεν το φτάνουν στα δικαστήρια. Υπάρχει το πρόβλημα αλλά δεν οδηγείται στα δικαστήρια. Κι αυτό, γιατί είναι αυξημένα τα έξοδα. Η δικαιοσύνη έχει ακριβύνει πάρα πολύ και δεν είναι τυχαίο αυτό. Όμως αυτό θα το παλέψουμε. Έχουμε κάνει υπερβάσεις και νομίζω ότι, με το καλό, αν εκλεγούμε, μπορούμε να το παλέψουμε αυτό το ζήτημα. Η δικαιοσύνη δεν είναι τυχαία ακριβή τα τελευταία χρόνια. Αυτό είναι ένα πολιτικό ζήτημα για να αποτρέπεται ο πολίτης να πηγαίνει στα δικαστήρια και να κερδίζουν κάποιοι…»
 http://www.laos-epea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ