Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Παναγιώτης Λαφαζάνης - Στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς μπαίνουν και πρώτες κατοικίες.


Με το ενδεχόμενο οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί να ξεκινήσουν στις 29 Νοεμβρίου σε περίπτωση που...
οι συμβολαιογράφοι σταματήσουν την αποχή τους, στελέχη της Λαϊκής Ενότητας παρουσίασαν σήμερα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι στους ηλεκτρονικούς

πλειστηριασμούς μπαίνουν και πρώτες κατοικίες.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης κατήγγειλε ότι τα «μνημονιακά μέσα ενημέρωσης» δεν παρουσιάζουν τέτοια θέματα και υπογράμμισε πως «ζούμε τη μεγαλύτερη ληστεία, τη μεγάλη τραπεζική ληστεία».

Ο γραμματέας του Πολιτικού Συμβουλίου της ΛΑ.Ε. συμπλήρωσε πως ποτέ δεν έχει ξαναγίνει τέτοιο σκάνδαλο πουθενά στην Ευρώπη.

Παράλληλα στελέχη της ΛΑΕ παρουσίασαν στοιχεία που, όπως λένε, αποδεικνύουν ότι στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς μπαίνουν και πρώτες κατοικίες αξίας κάτω των 50.000 ευρώ, σημειώνοντας πως ήδη στην Κόρινθο ηλικιωμένη γυναίκα έχασε την πρώτη της κατοικία ύψους 43.000 ευρώ.

Αναλυτικά στοιχεία παρουσίασε ο δικηγόρος και στέλεχος της ΛΑ.Ε. Δημήτρης Σαραφιανός, ενώ από την πλευρά του ο Παντελής Βελόπουλος, δημοτικός σύμβουλος στο Ναύπλιο, τόνισε ότι διώκεται δικαστικά για τις ενέργειές του να εμποδίσει τη διενέργεια πλειστηριασμών.

Τέλος, με αφορμή την τροπολογία του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή αναφορικά με την αυτόφωρη διαδικασία σε όσους εμποδίζουν τους πλειστηριασμούς, ο κ. Λαφαζάνης έκανε λόγο για κατάπτυστο νομοσχέδιο και διεμήνυσε πως οι κινητοποιήσεις όχι μόνο δεν θα σταματήσουν αλλά θα ενταθούν...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ