Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ

Η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζεται την Κυριακή 25/2/2018 στις 15:00, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας με την αντίστοιχη
γυναικεία ομάδα Νεφέλες Πιερίας για τη 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β´ Εθνικής κατηγορίας.
Διαιτητής του αγώνα  ορίστηκε ο κ.  Καρυπίδης Μιχαήλ με βοηθούς την κ. Κουπαράνη Μαρία και την κ. Τσαλώνη Χρυσή από την ΕΠΣ Πέλλας.

ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Η ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα αγωνίζεται την Κυριακή 26/2/2018, στις 15:30 στο γήπεδο της Αγίας Παναγιωπούλας, με την αντίστοιχη ομάδα της Δόξας Νάουσας, για την 14η αγωνιστική της Α2 ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας.

ΟΜΑΔΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ
Παιδικό τμήμα 

Το Σάββατο 24/2/2018 το παιδικό τμήμα του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζεται στο γήπεδο Αγίας Βαρβάρας στις 11:00, με το αντίστοιχο τμήμα του Αχιλλέα Νάουσας, για την 12η αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ημαθίας.
Η συγκέντρωση των παικτών θα γίνει στις 09:45 το πρωί στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας.

Τμήματα Υποδομής
Το Σάββατο 24/2/2018 τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας (προπαιδικό, τζούνιορ, προτζούνιορ-μπαμπίνο) του Αγροτικού Αστέρα, θα έχουν προπόνηση, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών μεταφέρεται στο επόμενο ρεπό του ομίλου.
Η συγκέντρωση θα γίνει στις 09:30 πρωί στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας.
Οι μικροί αθλητές να έχουν μαζί τους πράσινη στολή.

Ο Αγροτικός Αστέρας καλεί το φίλαθλο κόσμο του Ν. Ημαθίας  και της γύρω περιοχής, για να βοηθήσει στις προσπάθειες των ομάδων, που αγωνίζονται το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ