Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Δήλωση του Παν. Λαφαζάνη, Γραμματέα του Π.Σ. της ΛΑ.Ε..Οι πλειστηριασμοί αυτήν την ώρα συνιστούν πράξη εθνικής μειοδοσίας.Eνταση με τα ΜΑΤ σε Αθηνα Πατρα εξω απο συμβολαιογραγεια.Βιντεο

Δήλωση του Παν. Λαφαζάνη, Γραμματέα του Π.Σ. της ΛΑ.Ε.

Παν. Λαφαζάνης: Οι πλειστηριασμοί αυτήν την ώρα συνιστούν και πράξη εθνικής μειοδοσίας

Ο Παν. Λαφαζάνης από το συμβολαιογραφείο της Καποδιστρίου 18 που η ΛΑ.Ε. πραγματοποίησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Το πρώτο που θέλω να σας πω είναι ότι στο συμβολαιογραφείο επί της Ακαδημίας 59, στο οποίο είχαμε ανακοινώσει ότι ως ΛΑ.Ε. θα κάνουμε σήμερα στις 2 το μεσημέρι τη διαμαρτυρία μας, παρ’ ό,τι αλλάξαμε και πήγαμε σε άλλο χώρο, από το φόβο του κινήματος και της αντίδρασης μας,
ανεστάλησαν όλοι οι πλειστηριασμοί , όπως επιβεβαιώνει ανακοίνωση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών- Πειραιώς.
Το δεύτερο, το οποίο θέλω να πω και αυτό είναι ένα σημαντικό επίκαιρο πολιτικό θέμα, είναι το εξής:
Ντρέπεται κανείς ως Έλληνας πολίτης, σε ώρα εθνικών απειλών για την πατρίδα μας να βλέπει την κυβέρνηση, αντί να ενώνει και να στηρίζει τον ελληνικό λαό, να τον διαιρεί, να τον κατακερματίζει και να τον λεηλατεί.
Είναι εθνική και κοινωνική τραγωδία ότι σε ώρες εθνικών απειλών, η κυβέρνηση προβαίνει αμείλικτα, κυνικά και χωρίς έλεος σε μαζικούς πλειστηριασμούς α’ κατοικίας και λαϊκής περιουσίας και πετά κόσμο άστεγο στο δρόμο και του στερεί την μικρή του περιουσία.
Αυτό συνιστά πισώπλατο χτύπημα στην πατρίδα μας.
Αποτελεί  μια πράξη εθνικής μειοδοσίας, για να μην πω ότι είναι μια πράξη εθνικής προδοσίας.
Το αίτημα μας είναι ένα.
Σε ώρες εθνικών κινδύνων, πρέπει, πολύ περισσότερο από χτες, να σταματήσουν όλοι οι πλειστηριασμοί. Και η κυβέρνηση οφείλει να προχωρήσει σε μια γενικευμένη «σεισάχθεια» στα ιδιωτικά χρέη, με στόχο όχι μόνο την κοινωνική δικαιοσύνη αλλά με κύρια επιδίωξη την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας.
ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Ένταση επικράτησε στην οδό Βότση, έξω από το γραφείο Πατρινής συμβολαιογράφου, όπου οι συγκεντρωμένοι διαμαρτύρονταν για τον πλειστηριασμό κατοικίας.
Σύμφωνα με το...  
tempo24, το ακίνητο βγήκε στο «σφυρί» για δάνειο 205.000 ευρώ και τιμή πλειστηριαμού 60.000 ευρώ. Η ένταση και τα μικροεπεισόδια, προκλήθηκαν όταν οι συγκεντρωμένοι ζήτησαν να ανέβουν στο γραφείο της συμβολαιογράφου ή να κατέβει η ίδια να της μιλήσουν. Υπήρξε παρέμβαση της Αστυνομίας, που βρίσκεται στο σημείο, σε μια προσπάθεια να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ