Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Διαγωνισμό για ερασιτέχνες μάγειρες διοργανώνει ο Σύλλογος Γευσιγνωσίας – Γαστρονομίας – Οινολογίας και Τουρισμού «Ο ΚΑΡΑΝΟΣ»,την Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018 και ώρα 18:00 στο εξοχικό κέντρο «ΦΛΑΜΟΥΡΙΕΣ» στη Βέροια.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Αν αγαπάτε τη μαγειρική, αν σας αρέσει η παράδοση αλλά και οι σύγχρονες τάσεις, ο Σύλλογος Γευσιγνωσίας – Γαστρονομίας – Οινολογίας και Τουρισμού «Ο ΚΑΡΑΝΟΣ», σας προσφέρει την ευκαιρία να συμμετέχετε στο διαγωνισμό για ερασιτέχνες μάγειρες που διοργανώνει και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018 και ώρα 18:00 στο εξοχικό κέντρο «ΦΛΑΜΟΥΡΙΕΣ» στη Βέροια.
Αυτό που έχετε να κάνετε, είναι να μας αποστείλετε, έως την Τετάρτη 4 Ιουλίου, αίτηση συμμετοχής
(με τα προσωπικά σας στοιχεία και τα στοιχεία επικοινωνίας) στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου, karanosimathia@gmail.com, μαζί με τη συνταγή του φαγητού ή του γλυκού με το οποίο θα διαγωνιστείτε χρησιμοποιώντας τοπικές, παραδοσιακές και ποιοτικές πρώτες ύλες. Η προετοιμασία του πιάτου θα γίνει στο χώρο σας.
Το πιάτο σας θα παρουσιαστεί ενώπιον της επταμελούς επιτροπής αξιολόγησης, η οποία θα αποτελείται από τους σεφ Βησσαρίων Παρθένη, Παλησίδη Γιώργο, Σαμούκα Γιάννη (12 Γράδα), Μεταξά Γιώργο (Τσαγκαράδικο), Λαφάρα Στέφανο (Το Χάραμα), τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού Λυκοστράτη Βασίλειο και την κ. Ατσάλου Έλενα (μέλος του Συλλόγου).
Οι πέντε συνταγές που θα ξεχωρίσουν, θα βραβευτούν με διάφορα δώρα, ενώ το σύνολο των συνταγών που θα παρουσιαστούν θα αξιοποιηθούν μελλοντικά σε εκδηλώσεις του Συλλόγου.


Για το Δ.Σ. του «ΚΑΡΑΝΟΥ»
Ο Πρόεδρος,
Ταχματζίδης Δημήτρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ