Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Ένταση ανάμεσα σε αστυνομικές δυνάμεις και διαδηλωτές στις Πρέσπες.Αντικείμενα και πέτρες εκσφεδονίστηκαν από την πλευρά των πολιτών, με την αστυνομία να απαντά κάνοντας χρήση χημικών.Βιντεο




Πάνω από 80 πούλμαν έφτασαν στο Πισοδέρι για το συλλαλητήριο που ξεκίνησε στις 11.00 - Τριάντα πούλμαν αναχώρησαν το πρωί από τη Θεσσαλονίκη - Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην Εγνατία Οδό 
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το συλλαλητήριο διαμαρτυρίας των πολιτών για τη συμφωνία Τσιπρα-
Ζάεφ που υπογράφηκε πριν λίγη ώρα στις Πρέσπες
Εκατοντάδες άνθρωποι από όλη την Ελλάδα συγκεντρώθηκαν στις 10.30 στη Βίγλα Πισοδερίου, χιλιόμετρα μακριά από το σημείο της τελετής. Κατόπιν ομάδα διαδηλωτών αποφάσισε να πραγματοποιήσει πορεία προς το χωριό Ψαράδες, όπου έχουν μεταβεί Τσίπρας και Ζάεφ με τις αντιπροσωπείες τους. Στόχος να φτάσουν όσο το δυνατόν πιο κοντά στο σημείο της τελετής.
Σε κάποιο σημείο της πορείας, οι διαδηλωτές έπεσαν πάνω σε ένα από τα δεκάδες μπλόκα της αστυνομίας και σημειώθηκε ένταση ανάμεσα σε αστυνομικές δυνάμεις και διαδηλωτές.
Μια ομάδα πολιτών προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό, με τις δυνάμεις να αντιδρούν άμεσα. Αντικείμενα και πέτρες εκσφεδονίστηκαν από την πλευρά των πολιτών, με την αστυνομία να απαντά κάνοντας χρήση χημικών.
 www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ