Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

<ΟΛΙΣΘΗΜΑ ΜΝΗΜΗΣ> - ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΗΜΑΘΙΩΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΣΤΑΘΗ ΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ΄

Καθημερινά βλέπω πολίτες , συναγωνιστές και ανθρώπους που ιδιοτεύουν να επιδίδονται σε ακραίες Δηλώσεις ή να ανεβάζουν άρθρα ή Φωτογραφίες που δεν άπτονται της ΑΛΗΘΕΙΑΣ και που μπορεί να φέρουν τον διαχωρισμό μας στο ΕΓΩ στο ΕΜΕΙΣ και ΕΣΕΙΣ που εχει τον κίνδυνο διχασμού.
Έτσι ακραίες Ομάδες που ταΐζουν το εγώ τους πάνω σε μετεμφυλιακές τους δομές και
(αξίες) που έχοντας χάσει το τρένο που οδηγεί στην επόμενη μέρα της χώρας, το μόνο που θέλουν είναι να παραμείνουν στο φως παρόλο που τους τυφλώνει και κάνοντσς μόνο κακό , εκμεταλλευόμενοι τα αισθήματα των Ελλήνων Πολιτών.
Βέβαια υπάρχουν και οι πολιτικοί με ελαστική συνείδηση ( αξιωματική αντιπολίτευση και ελάσσονα αντιπολίτευση) που το μόνο τους ενδιαφέρει είναι να αποκτήσουν ξανά τα κεκτημένα που έχασαν τα τρία (3) Χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ χρησιμοποιώντας κάθε τρόπο αθέμιτο ή θεμιτό ώστε να επιτευχθεί ο σκοπός τους.
Αυτού του τύπου οι πολιτικοί πιστεύουν και νομίζουν ότι το μεγάλο τους ΑΤΟΥ είναι οτι η ΜΝΗΝΗ της Ελληνιδας και του Έλληνα πολίτη ειναι ρηχή και αναξιόπιστη και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να τους βαλουν μπροστά για να πετύχουν τις προσωπικές και κομματικές τους αναγκες και βλέψεις και οχι η καθημερινότητα του πολίτη και το μέλλον της Χώρας.
Ευστάθιος Ανθοπουλος
Γραμματέας
Προστασίας του Πολίτη
ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ

1 σχόλιο:

  1. Τέτοιες γελοίες δικαιολογίες δεν τις πιστεύει κανείς. Στηρίζετε τους προδότες για να μείνετε στην καρέκλα, προδότες! Το ότι ήταν και εξακολουθούν να είναι και οι άλλοι ψεύτες δεν αποτελεί δικαιολογία, δοσίλογοι. Η Ιστορία θα γράψει ότι ο εαμοβουλγαρικός τσύριζα πούλησε την Μακεδονία με συνεργούς τους ανΑΛΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ