Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πατρίδας Ευστάθιος Χωραφάς ανακοινώνει ότι οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις της Ελένης Βιτάλης και της Πίτσας Παπαδοπούλου αναβάλλονται λόγω του τριήμερου Εθνικού Πένθους.Στις 8 και 10 Αυγουστου οι νεες ημερομηνιες.

Ανακοίνωση
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πατρίδας Ευστάθιος Χωραφάς ανακοινώνει ότι οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις της Ελένης Βιτάλης και της Πίτσας Παπαδοπούλου αναβάλλονται λόγω του τριήμερου Εθνικού Πένθους.
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε νέες προγραμματισμένες ημερομηνίες:
- την Τετάρτη 08 Αυγούστου 2018 Πίτσα Παπαδοπούλου με Τα παιδιά της Πάτρας
και
- την Παρασκευή 10 Αυγούστου Ελένη Βιτάλη με τον Νίκο Ζιώγαλα
 
Όλα τα εισιτήρια ισχύουν κανονικά για την νέα ημερομηνία χωρίς να χρειάζεται καμία αλλαγή ενώ όσοι θέλουν μπορούν να επιστρέψουν τα εισιτήρια τους στα σημεία από όπου τα αγόρασαν.


Ο  Πολιτιστικός Σύλλογος Πατρίδας Ευστάθιος Χωραφάς ανακοινώνει ότι αναβάλλει την προγραμματισμένη συναυλία της Ελένης Βιτάλης με τον Νίκο Ζιώγαλα για σήμερα, Τρίτη 24 Ιουλίου 2018, λόγω συμμετοχής του Συλλόγου μας στο εθνικό πένθος της τραγικής απώλειας δεκάδων συνανθρώπων μας από τις φονικές  πυρκαγιές στην Αττική.
Νέα ημερομηνία της συναυλίας της Ελένης Βιτάλη με τον Νίκο Ζιώγαλα θα ανακοινωθεί με νέο δελτίο τύπου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πατρίδας Ευστάθιο Χωραφά.

Με εκτίμηση
Ο πρόεδρος του Συλλόγου
Αντώνης Ι.Καγκελίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ