Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

ΜΟΥΝΤΙΑΛ - ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΒΕΛΓΙΟ ΜΕ ΝΙΚΕΣ ΕΠΙ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗΣ ΚΑΙ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ

Μέχρι εδώ ήταν. Το Βέλγιο έθεσε τέλος στην πορεία των Βραζιλιάνων στα προημιτελικά με άκρως πειστική εμφάνιση και... φορτσάρει για τελικό. Η Σελεσάο ήταν
κατώτερη των προσδοκιών και μοιραία θα παρακολουθήσει τη συνέχεια του Μουντιάλ από το σπίτι της.
Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τη Γαλλία σε ένα παιχνίδι με τις κατά τεκμήριο καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες αυτή την περίοδο.
Η Βραζιλία από την άλλη αποτελούσε την τελευταία ελπίδα μη ευρωπαϊκής χώρας για κάτι καλό, αλλά δεν ανταπέδωσε τις προσδοκιες.
76': Η Βραζιλία δείχνει, ότι έχει σφυγμό στο παιχνίδι. Με τέρμα του Ρενάτο Αουγκούστο στο 76' μειώνει σε 1-2 και κυνηγά την παράταση στα εναπομείναντα 15 λεπτά.
31': Δεύτερο σοκ για την εθνική Βραζιλίας με το Βέλγιο να αυξάνει το προβάδισμά του στο 31' χάρη στο εκπληκτικό τελείωμα του Κέβιν ντε Μπρόινε. Σε δύσκολη θέση η Σελεσάο πλέον.
13': Το Βέλγιο παίρνει νωρίς προβάδισμα στην αναμέτρηση με αυτογκόλ του Φερναντίνιο στο 13ο λεπτό. Νωρίτερα, στο 7', η Βραζιλία είχε απειλήσει την εστία του Κουρτουά με τον Τιάγκο Σίλβα, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.
Βραζιλία και Βέλγιο αναμετρούνται στο δεύτερο κατά σειρά προημιτελικό της ημέρας με στόχο μια θέση στην τετράδα του Μουντιάλ. Αναμένουμε σπουδαίο παιχνίδι από δύο υπερ-ομάδες, με τη νικήτρια να αντιμετωπίζει στα ημιτελικά τη Γαλλία.
Η Γαλλία είναι η πρώτη ομάδα, που εξασφαλίζει την πρόκρισή της στην ημιτελική φάση του Μουντιάλ της Ρωσίας, επικρατώντας σχετικά εύκολα της Ουρουγουάης με 2-0.
Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Αντουάν Γκριζμάν, ο οποίος έδωσε την ασίστ στο πρώτο τέρμα των Γάλλων και σκόραρε το δεύτερο με τη συνδρομή και του Φερνάντο Μουσλέρα.
Η Γαλλία θα περιμένει τον αντίπαλό της στα ημιτελικά από το ζευγάρι Βραζιλία-Βέλγιο, το οποίο αναμετράται απόψε στις 21.00.
61': Ολέθριο λάθος του Μουσλέρα σε σουτ του Γκριζμάν και η Γαλλία αποκτά προβάδισμα δύο τερμάτων στο 61' απέναντι στην Ουρουγουάη. Μεγάλο βήμα πρόκρισης για τους τρικολόρ.
40': Η Γαλλία προηγείται της Ουρουγουάης με το τέρμα του Ραφαέλ Βαράν στο 40'. Ο κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε στον αέρα την άμυνα της Σελέστε και με κεφαλιά από εκτέλεση φάουλ του Αντουάν Γκριζμάν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μουσλέρα.
Ουρουγουάη και Γαλλία ανοίγουν την αυλαία της προημιτελικής φάσης του Μουντιάλ της Ρωσίας. Αναμένεται ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, αφού οι δύο ομάδες διαφέρουν στον τρόπο παιχνιδιού, με τη Γαλλία πιο ντελικάτη και την Ουρουγουάη πιο σκληρή.
Χωρίς τον Καβάνι στην ενδεκάδα της η Σελέστε, γεγονός που ίσως παίξει ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ