Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΟΥΣΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ .ΕΙΧΕ .ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ.

Τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των τεσσάρων απατεώνων, δύο ανδρών και δύο γυναικών, που έταζαν ρυθμίσεις οφειλών σε Δημόσιο και Τράπεζες εξαπατώντας τουλάχιστον 20 άτομα από το 2013 έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία. Να θυμίσουμε ότι πρόκειται για ένα αριστοτεχνικά στημένο κύκλωμα, που θησαύριζε με το πρόσχημα ότι μπορούσε να τακτοποιήσει τα δάνεια των θυμάτων του και το οποίο εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου
Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Αττικής. Ο τρόπος δράσης των μελών του κυκλώματος ξεπερνάει και τον πιο ευφάνταστο σεναριογράφο, αφού δεν υπήρχε ούτε ένα σημείο αλήθειας σε ό,τι έκαναν.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από έρευνα, που ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία για απάτη και μετά από συντονισμένη επιχείρηση που έγινε τη Δευτέρα (2/7) σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ημαθία, συνελήφθησαν η 46χρονη αρχηγός του κυκλώματος, ο 44χρονος σύζυγος της, καθώς και ένας ακόμα άνδρας και μια γυναίκα, ηλικίας 50 ετών, ενώ συγκατηγορούμενοι τους, για διάπραξη απατών, είναι μία 48χρονη γυναίκα και ένας 82χρονος. Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, το κύκλωμα, μέσω δικτύου γνωστών, μεταξύ των οποίων ιερομόναχοι και μέντιουμ, όπου κατέφευγαν οι δανειολήπτες, μάθαιναν τα στοιχεία και πληροφορίες για τα υποψήφια θύματά τους και ξεκινούσε η εφαρμογή του σχεδίου. Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:
1. ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΥ Χαρίκλεια του Γεωργίου και της Σταυρούλας, γεννηθείσα την 12-7-1972 στην Κομοτηνή
2. ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟ Κωνσταντίνο του Γρηγορίου και της Δήμητρας, γεννηθέντα την 1-7-1974 στο Κιλκίς
3. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ Αβραάμ του Γεωργίου και της Ευγενίας, γεννηθέντα την 5-9-1968 στη Θεσσαλονίκη
4. ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ Λαμπρινή του Χρήστου και της Πανάγιους, γεννηθείσα την 6-2-1968 στη Στουτγάρδη Γερμανίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ