Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ 28 ΚΑΙ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΣΚΗΤΗ ΒΕΡΟΙΑΣ.ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΤΕΛ .

Ανακοινώνουμε στους αγαπητούς προσκυνητάς το Πρόγραμμα της εφετινής Κτιτορικής μας Πανηγύρεως.
28 Αυγούστου, ημέρα Τρίτη. 6:30 μ.μ. Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, με Λιτή και Αρτοκλασία.
29 Αυγούστου, ημέρα Τετάρτη. Μνήμη της Αποτομής της Τιμίας Κεφαλής του Αγίου Ιωάννου Προδρόμου και Βαπτιστού. 6:30 π.μ.Μεσονυκτικό, Όρθρος και Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον σεπτό μας Ποιμενάρχη, Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης &
Καμπανίας Κύριο κ. Παντελεήμονα.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα μοιρασθεί η πατροπαράδοτη φασολάδα.
7:00 μ.μ. Μεθέορτος Πανηγυρικός Εσπερινός & Κτιτορικό Μνημόσυνο.
Ορίστε.
Στον Μ. Πανηγυρικό Εσπερινό θα ψάλει ο κ. Ηλίας Παπαδόπουλος, Διευθυντής της Σχολής Εκκλ. Μουσικής της Ι. Μητροπόλεως Λαρίσσης.
Στην Αρχιερατική Θ. Λειτουργία θα ψάλει ο κ. Ευάγγελος Γιοβανόπουλος, Πρωτοψάλτης του Ι. Μητροπολιτικού Ναού Παναγίας Αλεξάνδρειας Ημαθίας.
Λεωφορεία-Δρομολόγιο γιά τον Τίμιο Πρόδρομο.
Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε στους αγαπητούς μας και ευλαβείς προσκυνητές ότι ο Πρόεδρος των ΚΤΕΛ μερίμνησε ώστε κατά την ημέρα της Πανηγύρεως της Μονής μας να υπάρχει Δρομολόγιο προς το Μοναστήρι.
Ώρα Αναχωρήσεως από τα ΚΤΕΛ: 8:00 π. μ. την Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018.
Οι ευχαριστίες μας προς τον Κύριο Συμεωνίδη Τάσο είναι πολλές και εγκάρδιες.
Ευχαριστούμε και τον Άγιο Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεώς μας καθώς και τους αγίους προϊσταμένους των Ιερών Ναών της πόλεώς μας, γιά την Ανακοίνωση την Κυριακή στο Εκκλησίασμα.
Ο Τίμιος Πρόδρομος να ευλογεί και να σκεπάζει τον καθένα και την οικογένειά του.
Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας θα ευλογήσει την πατροπαράδοτη φασολάδα που, όπως κάθε χρόνο, θα μοιραστεί και εφέτος σε όλους τους προσκυνητές μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ

Oι πιο επικίνδυνες τροφές του κόσμου.

  Σ’ αυτό τον κόσμο δεν υπάρχουν μόνο γευστικά πιάτα και νόστιμα φαγητά, αλλά και τροφές που μπορούν να μας κάνουν κακό και πρέπει να τις ...