Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Συνεχίζονται οι άθλιες και υποκινούμενες επιθέσεις στον πρόεδρο του ΑΚΚΕΛ.Βάκη Τσιομπανίδη με την ιστορία των Ρώσων πρακτόρων στην Ελλάδα.

Μετά την αήθη προσπάθεια σπίλωσης του προέδρου του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΑΚΚΕΛ Βάκη Τσιομπανίδη με την ιστορία των Ρώσων πρακτόρων στην Ελλάδα που φυσικά και δεν πίστεψε κανείς Έλληνας αλλά εκτός των Ελληνικών ΜΜΕ ταξίδεψε στο CNN και το BBC. Έρχεται δεύτερη επίθεση ακόμη ποιο χυδαία με περισσότερα ψέμματα, ΜΜΕ χαρακτηρίζουν τον πρόεδρο του ΑΚΚΕΛ μεγαλοεπιχειρηματία βεληνεκούς Σαββίδη και Μουζενίδη, ενώ ο Βάκης Τσιομπανίδης είναι κτηνοτρόφος στην Ορεστιάδα του Έβρου με ένα κοπάδι πρόβατα. Φτάνουν όμως σε σημείο να γράψουν
πως το ΑΚΚΕΛ πληρώνει δημοσκοπήσεις υπέρ των Ρώσων την ώρα που είναι γνωστή η οικονομική δυσπραγία του κόμματος καθώς και του ίδιου του προέδρου. Όλα αυτά γίνονται συντονισμένα με εξαγορασμένους αποστάτες που την ίδια στιγμή θέτουν θέμα ηγεσίας στο ΑΚΚΕΛ και καθημερινώς επιτίθενται αισχρά και άδικα στον Βάκη Τσιομπανίδη. 
Όλα αυτά είναι σημάδια πως το ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ άρχισε να ενοχλεί κάποιους κύκλους του συστήματος και ο βρώμικος πόλεμος εναντίων του έχει ήδη αρχίσει. Ο Μαχάτμα Γκάντι έλεγε ''Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμάνε και στο τέλος νικάς''. Αφού άρχισε ο πόλεμος η νίκη του ΑΚΚΕΛ και του αγροτικού κόσμου είναι κοντά. 
Ο Βάκης Τσιομπανίδης φυσικά και δεν άφησε το γεγονός ασχολίαστο, στην τελευταία του ανάρτηση στο facebook έγραψε: 
'' Συνεχίζουν πρωτοσέλιδα εφημερίδων να με χαρακτηρίζουν μεγαλόεπιχειρηματία βεληνεκούς Σαββίδη Μουζενίδη. Συνεχίζουν την βλακεία ενός αρρωστημένου (ή πληρωμένου) νου πως το ΑΚΚΕΛ πληρώνει δημοσκοπήσεις υπέρ της Ρωσίας. Αφού είδαν πως η λάσπη περί κατασκόπων της Ρωσίας δεν μας ακούμπησε καν, αμόλησαν τους αργυρώνητους αποστάτες να σπιλώνουν τον πρόεδρο και να θέτουν θέμα ηγεσίας στο ΑΚΚΕΛ, αφού δεν τους βγήκε ούτε αυτό άρχισαν την ιστορία πως πληρώνουμε δημοσκοπήσεις υπέρ της Ρωσίας. Τακτική του Γκέμπελς, λέγε, λέγε κάποιος θα τα πιστέψει....''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ