Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (τμήμα μπάσκετ) - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΕ ΑΟ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ - ΧΟΡΗΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ EXPRESS MARKET

Η ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον ΑΟ Καλαμπάκας για την τιμή που μας έκανε, προσκαλώντας μας στο 1ο τουρνουά Μετεώρων, το οποίο διεξήχθη το διήμερο 28-29/9 στην πόλη της Καλαμπάκας. 

Συγχαίρουμε τους διοργανωτές για την άψογη οργάνωση, ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον κο Σωτήρη Φαμίση για την θερμή και ποιοτική φιλοξενία που μας παρείχε και ευχόμαστε στις ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά καλή επιτυχία στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις την σαιζόν που ξεκινάει σε λίγες μέρες.

Η ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Express Market.
Η εν λόγω επιχείρηση, με καταστήματα στην Βεργίνα και στο κέντρο της Βέροιας, αναλαμβάνει τον τίτλο του ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ του ανδρικού τμήματος για την σαιζόν 2018-19 και θα βρίσκεται στο πλευρό μας για πρώτη φορά, εγκαινιάζοντας ευελπιστούμε μία αμοιβαίως επωφελή σχέση που θα κρατήσει χρόνια. 
Ευχαριστούμε θερμά τον κο Τόλη Βουλγαρόπουλο για την εμπιστοσύνη και την έμπρακτη στήριξή του στην ομάδα και την προσπάθειά μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ