Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (τμήμα μπάσκετ) -ΧΟΡΗΓΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΣΓΟΥΡΟΣ SERVICE

Η ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με τo συνεργείο αυτοκινήτων Zγούρος  Service.  Η εν λόγω επιχείρηση, η οποία βρίσκεται στην Ν.Π.Ο. Βέροιας-Νάουσας και δραστηριοποιείται στο service - ανταλλακτικά και στην εμπορία παντός είδους αυτοκινήτου, αναλαμβάνει τον τίτλο του ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ του ανδρικού τμήματος για την σαιζόν 2018-19 και θα βρίσκεται στο πλευρό μας για πρώτη φορά, εγκαινιάζοντας ευελπιστούμε μία αμοιβαίως επωφελή σχέση που θα κρατήσει χρόνια. 
Ευχαριστούμε θερμά τον κο Αναστάσιο Ζγούρο για την εμπιστοσύνη και την έμπρακτη στήριξή του στην ομάδα και την προσπάθειά μας.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ


Το συνεργείο αυτοκινήτων Ζγούρος Αναστάσιος, δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στο χώρο της συντήρησης - service, επισκευής και βελτίωσης αυτοκινήτων, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές για κάθε μάρκα αυτοκινήτου.

Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό, το άριστα καταρτισμένο και πεπειραμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να σας δώσει τις καλύτερες συμβουλές τεχνικής υποστήριξης, όπως και τις καλύτερες λύσεις για το αυτοκίνητό σας σε θέματα που αφορούν στα ανταλλακτικά, στον κλιματισμό και στην υγραεριοκίνηση.

Στο συνεργείο μας καλύπτουμε με ταχύτητα και συνέπεια οποιοδήποτε πρόβλημα του αυτοκινήτου σας και εγγυόμαστε για την ποιότητα των εργασιών μας και των ανταλλακτικών που χρησιμοποιούμε, ενώ εργαζόμαστε πάντα με γνώμονα την ασφάλειά σας.

Σας περιμένουμε στο συνεργείο μας, για να συζητήσουμε μαζί τις ανάγκες του αυτοκινήτου σας για το τακτικό και αναγκαίο service, την βελτίωση ή την αποκατάσταση και των πλέον απαιτητικών βλαβών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ

Oι πιο επικίνδυνες τροφές του κόσμου.

  Σ’ αυτό τον κόσμο δεν υπάρχουν μόνο γευστικά πιάτα και νόστιμα φαγητά, αλλά και τροφές που μπορούν να μας κάνουν κακό και πρέπει να τις ...