Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Ενταση και αντιδρασεις στην Νεάπολη Κοζάνης για το «Κέντρο Υποδοχής, Φύλαξης και Διαβίωσης Προσφύγων»,που ετοιμάζουν (βίντεο)

Μέσα σε κλίμα μεγάλης έντασης και με την παρουσία πολλών κατοίκων της περιοχής, έγινε η έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου στη Νεάπολη Κοζάνης, λόγω της προοπτικής να μετατραπεί το στρατόπεδο «Μιλτιάδη Πόρτη», σε «Κέντρο Υποδοχής, Φύλαξης και Διαβίωσης Προσφύγων», δηλαδή hot spot.
Όπως... 
έγινε γνωστό, μια σειρά εγγράφων έχουν φτάσει σε Περιφέρεια και Δήμο Βοΐου με αποστολέα την 9η Ταξιαρχία και αφορούν τη μετατροπή του στρατοπέδου, ενώ υπάρχει εντονότατη παρουσία τοπογράφων του στρατού στο στρατόπεδο.

Σύμφωνα με την άποψη όλων (έρχονται βλέπετε και εκλογές…), αυτό δεν πρέπει να επιτραπεί.

Πιο συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Βοΐου μίλησε για έγκυρες πληροφορίες που έχουν φτάσει στο Δήμο αλλά όχι για επίσημα έγγραφα από το στρατό και τόνισε πως «η πρόταση μας είναι να μη δεχτούμε κανένα μετανάστη στο στρατόπεδο Πόρτη». Ο δε περιφερειάρχης Καρυπίδης δήλωσε πως «όπως την προηγούμενη φορά αποτρέψαμε να έρθουν πρόσφυγες έτσι θα γίνει τώρα. Στο στρατόπεδο Πόρτη δεν θα έρθει ούτε ένας πρόσφυγας».

kozanimedia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ