Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (τμήμα μπάσκετ) - ΜΕ ΕΣΠΕΡΟ ΛΑΜΙΑΣ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ

Μετά την ανάπαυλα του πρωταθλήματος (εορτασμός της εθνικής επετείου 28ης Οκτωβρίου), η ανδρική ομάδα του Φιλίππου Βέροιας αντιμετωπίζει την Κυριακή 4 Νοεμβρίου εκτός έδρας, τον Έσπερο Λαμίας για την 4η αγωνιστική.
Στο διάστημα που μεσολάβησε η ομάδα συνέχισε εντατικά την προετοιμασία της με δυο
φιλικά, στον Εύοσμο όπου αντιμετώπισε τον τοπικό Αίαντα (πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής - 4ος όμιλος) και στη Θεσσαλονίκη με την ΜΕΝΤ. Δυο "δυνατά" φιλικά, στα οποία η τεχνική ηγεσία του Φιλίππου είχε την ευακαιρία να δοκιμάσει τεχνικές και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.
Ο Δημήτρης Γκίμας δήλωσε στο filipposbc.gr : " Με τη λογική ότι σε αυτή τη β εθνική φέτος δε χωράνε προγνωστικά και κανένα παιχνίδι δεν είναι χαμένο η κερδισμένο εκ των προτέρων προετοιμαστήκαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε. Η Λαμία έχει ένα κράμα έμπειρων και νέων παικτών και στο παιχνίδι της έδρας της έδειξε ιδιαίτερα αποτελεσματική. Είναι ένα παιχνίδι οπου ο ρυθμός θα παίξει καθοριστικό ρόλο."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ

Oι πιο επικίνδυνες τροφές του κόσμου.

  Σ’ αυτό τον κόσμο δεν υπάρχουν μόνο γευστικά πιάτα και νόστιμα φαγητά, αλλά και τροφές που μπορούν να μας κάνουν κακό και πρέπει να τις ...