Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ: ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΕΜΙΣΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ.

Για το μείζον πρόβλημα της έλλειψης γεμιστικών βυτίων σε πολλές τοπικές κοινότητες του δήμου Βέροιας, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Γιάννης Παπαγιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Απόλυτη προτεραιότητα μας στην επόμενη μέρα του δήμου Βέροιας είναι η επίλυση ενός χρόνιου προβλήματος που ταλανίζει τους αγρότες μας, η έλλειψη επαρκών γεμιστικών ραντιστικών βυτίων.
Η έμπρακτη στήριξη του αγροτικού κόσμου του δήμου που θα έπρεπε να αποτελεί σημείο αναφοράς για τη δημοτική αρχή απουσιάζει, έμειναν μόνο οι υποσχέσεις και τα παχιά λόγια του κυρίου Βοργιαζίδη για την ¨προστασία του αγροτικού εισοδήματος¨.
Είναι τραγικό, οι τοπικές κοινότητες να παρουσιάζουν έλλειψη γεμιστικών ραντιστικών βυτίων, τα
οποία αποτελούν βασικά και απαραίτητα εργαλεία των αγροτών ή να αναγκάζονται οι τελευταίοι να χρησιμοποιούν κακοσυντηρημένα, ή και ασυντήρητα, σκουριασμένα γεμιστικά ραντιστικά βυτία. Δείχνει τουλάχιστον ασέβεια απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους, που συνωστίζονται στο χώρο γέμισης των ραντιστικών βυτίων η αδιαφορία του δήμου να προχωρήσει στην εγκατάσταση ενός νέου γεμιστικού.
Δεσμεύομαι, πως θα αποτελέσει απόλυτη προτεραιότητα της αυτοτελούς Αντιδημαρχίας Αγροτικής Ανάπτυξης η εγκατάσταση σύγχρονων, νέων γεμιστικών ραντιστικών βυτίων σε κάθε τοπική κοινότητα ώστε να βοηθήσουμε τους συνδημότες μας στην καθημερινότητα τους. Αυτή
είναι η ελάχιστη υποχρέωση της διοίκησης ενός κατ’ εξοχήν αγροτικού δήμου, να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την αύξηση της παραγωγής και την ενίσχυση του εισοδήματος των αγροτών. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα».

Γιάννης Παπαγιάννης
Υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ