Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΕΙΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ.

Το Βλαχογιάννειο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα επισκέφθηκε την Παρασκευή ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Γιάννης Παπαγιάννης.
Συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του συνδυασμού του ¨Δικαίωμα για Νέα Βέροια¨ ο κ. Παπαγιάννης
είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στους χώρους του Μουσείου, να δει από κοντά τα εκθέματα που έχουν συγκεντρωθεί και να ενημερωθεί για τις δράσεις που προωθούνται με στόχο την επιβίωση της ιστορικής μνήμης.
Σε σχετική δήλωση του ο κ. Παπαγιάννης σημείωσε τα εξής:
«Το Βλαχογιάννειο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα ενώνει και δεν διχάζει. Είχαμε το προνόμιο να ξεναγηθούμε σε έναν υπέροχο, λειτουργικό χώρο που αναδεικνύει και προβάλει κάθε πτυχή του ένδοξου Μακεδονικού Αγώνα, του τίμιου και ευλογημένου Αγώνα που άνοιξε το δρόμο για την απελευθέρωση της Μακεδονίας.
Αξίζει κάθε έπαινος στο Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα και όλους τους συνεργάτες του για τις άοκνες προσπάθειες που κατέβαλαν για να θωρακίσουν την ιστορική μνήμη, καθιστώντας το Βλαχογιάννειο Μουσείο φωτεινό σημείο αναφοράς για την πόλη μας αλλά και ολόκληρη τη Μακεδονία.
Κλήρος και λαός ενωμένοι, σεβόμαστε και τιμούμε την ιστορία μας, τη λαμπρή παρακαταθήκη που μας κληροδότησαν οι Μακεδονομάχοι. Μια ιστορία που δεν τη χαρίζουμε σε κανέναν».
Γιάννης Παπαγιάννης
Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ