Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

ΕΥΗ ΡΟΥΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ.

Η καθηγήτρια αγγλικών και πτυχιούχος Νομικής Εύη (Ευμορφία) Ρούση υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» του Ιωάννη Παπαγιάννη.
Η γνωστή νομικός, καθηγήτρια αγγλικών και ιδιοκτήτρια κέντρου ξένων γλωσσών κα. Εύη Ρούση είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Ιωάννη Παπαγιάννη «Δικαίωμα για Νέα Βέροια». Η Εύη Ρούση σπούδασε Νομικές
Επιστήμες στην Ελλάδα και Μ. Βρετανία, όπου διδάχθηκε ευρωπαϊκό δίκαιο στην αγγλική και γαλλική γλώσσα, λαμβάνοντας υποτροφία. Ιδιοκτήτρια κέντρου ξένων γλωσσών στην Αγ. Βαρβάρα και υπεύθυνη κέντρου ξενόγλωσσων εξετάσεων βρετανικού φορέα στην αγγλική γλώσσα. Είναι μητέρα δύο παιδιών και παντρεμένη με τον γνωστό επιχειρηματία κο. Δημήτριο Καζαντζίδη. Η Εύη Ρούση σε δήλωσή της τόνισε: "Αξίζουμε περισσότερα, συμμετέχουμε δυναμικά για μια ελπιδοφόρα τοπική αυτοδιοίκηση, μαζί με τον Γιάννη Παπαγιάννη αναδεικνύουμε έντιμα πρόσωπα και αλλάζουμε σελίδα στο Δήμο Βέροιας. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα".

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΥΗΣ ΡΟΥΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ