Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

"Η Μελίκη επέλεξε Παναγιώτη Γκυρίνη και Ώρα Ευθύνης

Μεγάλη σε μέγεθος και δυνατή σε παλμό ήταν η συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 23 Μαΐου στη Μελίκη.
Η Μελίκη έδειξε το δρόμο και επέλεξε Παναγιώτη Γκυρίνη και Ώρα Ευθύνης. Και αυτό θα φανεί με τον πιο εμφατικό τρόπο την ημέρα των εκλογών, στις 26 Μαΐου.
Πάρα πολλοί ήταν οι συνδημότες μας από τη Μελίκη και τη γύρω περιοχή που έδωσαν το
παρών και άκουσαν την ομιλία του δημάρχου Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη. Ο επικεφαλής της Ώρας Ευθύνης στην ομιλία του αναφέρθηκε σε όσα έγιναν κατά την πενταετία που πέρασε αλλά και σε όσα οι άλλοι υποψήφιοι δήμαρχοι έχουν αναφέρει κατά τη διάρκειας της προεκλογικής περιόδου.
Αμφισβήτησε την... “άγνοια” των υποψηφίων που υπόσχονται τα πάντα σε όλους, ακόμη και έργα που είτε έχουν κατασκευαστεί, είτε βρίσκονται υπό κατασκευή, είτε έχει προγραμματιστεί να γίνουν, χάρη στο πρόγραμμα της διοίκησης του Δήμου Αλεξάνδρειας.
Όσον αφορά τη Δημοτική Ενότητα Μελίκης ο Παναγιώτης Γκυρίνης αναφέρθηκε στο έργο της αποχέτευσης και σε όλα όσα έχουν μεσολαβήσει από τη στιγμή που το θέμα “άνοιξε”, πριν από σχεδόν 25 χρόνια.
“Είχαμε την τόλμη να δούμε ξανά το θέμα, να βρούμε τις αστοχίες που υπήρχαν και τελικά να ξεκινήσουμε την κατασκευή του ξεκινώντας μηδενική βάση” είπε για το θέμα ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας.
Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη συμφωνία σχετικά με τη διαχείριση του νερού με όμορους Δήμους - μια συμφωνία που αναμένεται να αποδώσει καρπούς σύντομα, στο (αναπόφευκτο) θέμα σχετικά με επαναφορά του οδικού δικτύου μετά από τη λήξη των εργασιών για την αποχέτευση, στην ενίσχυση που είχαν οι αγρότες της περιοχής μέσα από συμφωνίες που έγιναν ώστε να διοχετευτεί το προϊόν τους στην αγορά και να μην πεταχτεί καθώς και σε έργα του Δήμου τόσο στη Δημοτική Ενότητα Μελίκης όσο και στις άλλες Ενότητες.
Στο τέλος, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και τους προσκάλεσε στην κεντρική προεκλογική ομιλία του, που θα γίνει στην Αλεξάνδρεια στις 24 Μαΐου."







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ