Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Επίσκεψη Ευρωπαίων δικαστών στη Σχολή Αριστοτέλους


Δεκαπέντε (15) Ευρωπαίοι δικαστές επισκέφθηκαν την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 την Σχολή Αριστοτέλους στο πλαίσιο των πολιτιστικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων της Εθνικής Σχολής Δικαστών.
Η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε τους αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής μας (Μακεδονικοί Τάφοι, Αρχαίο Θέατρο Μίεζας) και κατέληξε στη Σχολή Αριστοτέλους, όπου τους υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Ηρωικής Πόλης Νάουσας κ. Νικόλαος Καρανικόλας, παρουσία των Αντιδημάρχων κ.κ. Παύλου
Αδαμίδη και Δώρας Μπαλτατζίδου, του Προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. κ. Γιώργου Τασιώνα και του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας κ. Κώστα Χατζηστυλλή.
Ο Δήμαρχος καλωσορίζοντας την αποστολή στον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε, εστίασε στην ιστορικότητα και τη σημασία της Σχολής Αριστοτέλους στη διαμόρφωση του σύγχρονου δυτικού πολιτισμού. Παράλληλα, και σε αγαστή σχέση με την Εθνική Σχολή Δικαστών, τονίστηκε η ανάγκη ισχυροποίησης της συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων με κοινό σκοπό τη διοργάνωση σεμιναρίων και ημερίδων στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου στης Σχολής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ