Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

ΠΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΑΝ ΤΟ 3ΗΜΕΡΟ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ματαιώνονται όλες οι εκδηλώσεις του Δήμου Βέροιας για τις απόκριες

Ο Δήμος Βέροιας με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους δημότες, τους επισκέπτες της πόλης και τη δημόσια υγεία, ματαιώνει όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του τριημέρου της αποκριάς που διοργανώνει ο ίδιος και συστήνει στους ιδιωτικούς και λοιπούς φορείς της διοικητικής του αρμοδιότητας να συμμορφωθούν με το περιεχόμενο της πρόσφατης Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ) για την ματαίωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων σε όλη τη χώρα.

Δήμος Νάουσας: Ματαιώνονται οι εκδηλώσεις του δήμου για το τριήμερο της Αποκριάς

 Ο Δήμος Νάουσας έπειτα και από  την έκδοση της σχετικής Κοινής Υπουργικής Απόφασης για τον κορονοϊό που εξέδωσαν τα Υπουργεία Υγείας, Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη, με αίσθημα ευθύνης έναντι των δημοτών, των επισκεπτών και της προάσπισης της δημόσιας υγείας, ματαιώνει τις εκδηλώσεις του Δήμου για το τριήμερο της Αποκριάς.
Σύμφωνα με την κοινή υπουργική απόφαση ισχύει η ακόλουθη διάταξη:
«Αποφασίζουμε την ματαίωση των Καρναβαλικών Εκδηλώσεων σε όλη την χώρα λόγω άμεσου κινδύνου δημόσιας υγείας, σύμφωνα με την από 27.02.2020 εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνιού COVID-19».
 

Δήμος Αλεξάνδρειας: Ακύρωσε όλες τις αποκριάτικες εκδηλώσεις

Έπειτα από τις ανακοινώσεις του υπουργείου Υγείας σχετικά με την αντιμετώπιση του Κορωνοϊού και την ματαίωση όλων των καρναβαλικών εκδηλώσεων στη χώρα, ο Δήμος Αλεξάνδρειας ακυρώνει για προληπτικούς λόγους όλες τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για την φετινή περίοδο του Καρναβαλιού.
Περισσότερες πληροφορίες για τον Κορωνοϊό και χρήσιμες οδηγίες για την προφύλαξή σας μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας
 
 
 Ματαίωση της εκδήλωσης "Κούλουμα" της Αγίας Μαρίνας
 Η Τοπική Κοινότητα Αγίας Μαρίνας με αίσθηση ευθύνης απέναντι στους δημότες, τους επισκέπτες και τη δημόσια υγεία ματαιώνει την εκδήλωση " Κούλουμα " της Αγίας Μαρίνας σύμφωνα με το περιεχόμενο της σχετικής ΚΥΑ.
Η ορθή πληροφόρηση και η ψυχραιμία μας είναι ο ασφαλέστερη οδός για την διαχείριση του κινδύνου μετάδοσης του κορωνοϊού.
Οι προμήθειες θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.
Καλή Σαρακοστή σε όλους.

Με τιμή
Η Πρόεδρος της Κοινότητας 
Σοφία Παπά

Θρακική Εστία Βεροίας  Ακύρωση χορού 2020
Η Θρακική Εστία Βεροίας σας ενημερώνει ότι, ακολουθώντας τις οδηγίες του Υπουργείου λόγω κορανοϊού, ο προγραμματισμένος ετήσιος χορός μας για αύριο Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020, ακυρώνετε.
Να έχετε ένα ευχάριστο τριήμερο


Με τιμή
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΒΑΚΑΛΗΣ ΣΤΑΘΗΣ


 Μορφωτικός  Χορευτικός Σύλλογος  Χαρίεσσας Ακύρωση χορού
Ο Μορφωτικός  Χορευτικός Σύλλογος  Χαρίεσσας κατόπιν ενημέρωσης και λαμβάνοντας υπόψη την τελευταία απόφαση του υπουργείου υγειας, σχετικά με την διακοπή διεξαγωγής οποιασδήποτε εκδήλωσης, σας ανακοινώνει ότι ο ετήςιος χορός και η εκδήλωςη της Καθαράς Δευτέρας, δεν θα πραγματοποιηθούν. Είναι θέμα υψίστης σημασίας για την δημόσια υγεία και δεν χρειάζεται πανικός ! Καλή Σαρακοστή !

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Μετά τιμή,
Το ΔΣ του συλλόγου. 


Ματαιώθηκε από τον Σύλλογο Βλάχων Βέροιας το έθιμο των "Καπεταναίων

Το Δ.Σ του συλλόγου Βλάχων Βέροιας, μετά από έκτακτη συνεδρίαση αποφάσισε να ακυρώσει την εκδήλωση των "Καπεταναίων" η οποία γίνεται σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Βέροιας.
"Ο σύλλογος μας εφαρμόζει την κοινή υπουργική απόφαση για τον Κορονοΐο που εξέδωσαν τα Υπουργεία Υγείας, Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη, περί ματαίωσης των καρναβαλικών εκδηλώσεων σε όλη την χώρα. Με αίσθημα ευθύνης προς του συμπολίτες μας, λόγω του κινδύνου μεταδώσεις του ιού, έλαβε την παραπάνω απόφαση" αναφέρει σε δήλωση του ο Σύλλογος. 


Ο Σύλλογος Δασκιωτών Βέροιας ματαίωσε το "Κάψιμο των Κέδρων"

Μετά την απόφαση του Υπουργείου Υγείας για ματαίωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δασκιωτών Βεροίας ''ΤΟ ΠΑΛΙΟΚΑΣΤΡΟ'' ματαίωσε το "Κάψιμο των Κέδρων" που είχε προγραμματισμένο για την Κυριακή το βράδυ στα Εβραίικα.


Καθαρά Δευτέρα χωρίς καρναβάλι στη Μελίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ