Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Βρέθηκε στην Γαλλία η μικρή Βαλεντίν.Μετα απο πολύωρη ανάκριση ο πατέρας της Βαλεντίν ομολόγησε τα πάντα και παραδέχτηκε πως το κορίτσι το παρέλαβε μία συγγενής της εκλιπούσας γυναίκας του που ζούσε στη Γαλλία.

Το «Τούνελ» πριν από βδομάδες είχε αποκαλύψει τη στενή συνεργασία Ελλήνων και Γάλλων αστυνομικών, εφόσον υπήρχαν ενδείξεις ότι το παιδί βρίσκεται εκεί.
Στο γεγονός συνέβαλε και το ταξίδι του πατέρα στη Γαλλία που έφερε στο φως η εκπομπή.
Όταν η Αγγελική συνάντησε τον Αμπελκά στο διαμέρισμα του Παγκρατίου, τον ρώτησε επίμονα εάν ο ίδιος έχει συγγενείς στη Γαλλία ή η Βαλεντίν από την πλευρά της μητέρας της. Εκείνος της απάντησε αρνητικά και επέμενε ότι οι θείες της Βαλεντίν βρίσκονται στο Κονγκό.

(Όλο το παρασκήνιο και το αμοντάριστο υλικό από την τελευταία συνάντηση της Αγγελικής με τον πατέρα, στο «Τούνελ» την ερχόμενη Παρασκευή.)
Στην εκπομπή της Παρασκευής 7 Φεβρουαρίου μια σημαντική πληροφορία που έφτασε από πρώην φίλη του πατέρα της μικρής μαθήτριας, οδήγησε στη Γαλλία.
Η Αγγελική Νικολούλη τη χειρίστηκε με διακριτικότητα και ενημερώθηκαν οι Αρχές.
Η επιμονή της εκπομπής και της δημοσιογράφου στην έρευνα για την αγνοούμενη μέχρι χθες Βαλεντίν, συνέβαλε στο να χυθεί άπλετο φως. Για την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών “ήταν ζήτημα τιμής η εξιχνίαση της υπόθεσης και ο εντοπισμός του παιδιού”.
Ο πατέρας της 7χρονης μαθήτριας παραμένει υπό κράτηση για τα πλαστά έγγραφα που εντόπισαν οι αστυνομικοί και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα με αυτή την κατηγορία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την διάρκεια της πολύωρης ανάκρισης χθες το βράδυ, ο πατέρας της Βαλεντίν ομολόγησε τα πάντα και παραδέχτηκε πως το κορίτσι το παρέλαβε μία συγγενής της εκλιπούσας γυναίκας του που ζούσε στη Γαλλία.
Αυτή ήρθε στην Αθήνα με πλαστά έγγραφα και επίσης με πλαστά έγγραφα πήρε το κορίτσι στο Παρίσι όπου διέμενε για μια καλύτερη ζωή.
Μάλιστα και ο ίδιος ο Αμπελκά είχε σκοπό να ακολουθήσει και είχε προμηθευτεί γι αυτόν τον σκοπό πλαστά στοιχεία και εισιτήριο.
Οι ελληνικές Αρχές τον πρόλαβαν λίγο πριν διαφύγει για να βρει την κόρη του στη Γαλλία.
Οι αστυνομικοί προχώρησαν και σε βιντεοκλήση με την συγγενή του παιδιού στο Παρίσι, είδαν ότι η Βαλεντίν είναι καλά και ενημέρωσαν σχετικά τις γαλλικές Αρχές για να μεταβούν στην οικία και να παραλάβουν το κορίτσι.
Εντός της ημέρας αναμένονται και σχετικές ανακοινώσεις από την Αστυνομία.
Περισσότερα για την υπόθεση ΕΔΩ
 https://anikolouli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ