Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ – Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ». ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η Ένωση Πολιτών Ημαθίας(Ε.Π.Η.) στα πλαίσια της ορθολογικής, ρεαλιστικής ενημέρωσης σε ένα μείζον εθνικό ζήτημα όπως είναι το μεταναστευτικό, με τα αμείλικτα δεδομένα στις πραγματικές τους διαστάσεις, σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει, με καλεσμένο ομιλητή τον κ Κωνσταντίνο Γρίβα, Αναπληρωτή Καθηγητή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, Καθηγητή της Σχολής Εθνικής Άμυνας, Καθηγητή της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας και Καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών. Το θέμα της παρουσίασης είναι:

«ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ – Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 11.30π.μ. στη Βέροια, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως, Βενιζέλου 29, στον ημιόροφο.
Η παρουσίαση της ομιλίας θα λειτουργήσει σαν Ανοικτό Πανεπιστήμιο με προβληματισμούς - ερωτήσεις του κοινού προς τον ομιλητή, μετά το πέρας αυτής.
Η εκδήλωση τελείται υπό την ευλογία της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας Ναούσης & Καμπανίας και την συνδιοργάνωση του Παραρτήματος Ημαθίας Ελλήνων Θεολόγων(Π.Ε.Θ.).
Εκ της Ένωσης Πολιτών Ημαθίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ