Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

«Πάρε ό,τι θες και πληρώνεις όταν έχεις» – Άνοιξε τις πύλες του το πρώτο σούπερ μάρκετ χωρίς τιμές!Μην χαιρεσται ειναι στην Αυστραλία...

Τις πύλες του ανοίγει το πρώτο σούπερ μάρκετ ενάντια στην σπατάλη τροφίμων στην Αυστραλία και λέγεται OzHarvest Market. Οι πελάτες του όμως, δε θα βρουν ταμπελάκια με τιμές και προσφορές δίπλα στα προϊόντα.
Στο OzHarvest Market, ο καθένας μπορεί να πάει, να διαλέξει τρόφιμα ή άλλα είδη πρώτης ανάγκης που χρειάζεται και να πληρώσει… μόνο σε περίπτωση που έχει χρήματα.

Η ιδέα πίσω από το OzHarvest Market, βασίζεται στη φιλοσοφία του «πάρε ό,τι χρειάζεσαι, πλήρωσε αν έχεις». Οι εμπνευστές και δημιουργοί του εγχειρήματος, συγκεντρώνουν προϊόντα που προέρχονται κυρίως από δωρεές, αλλά και τρόφιμα που βρίσκονται κοντά στη λήξη τους και θα κατέληγαν στα σκουπίδια, ενώ είναι απολύτως κατάλληλα για κατανάλωση.
Στόχος των δημιουργών του OzHarvest Market, του σούπερ μάρκετ της αλληλεγγύης, είναι να συγκεντρώνουν όσο το δυνατό περισσότερα τρόφιμα που θα κατέληγαν στις χωματερές και να τα διαθέτουν δωρεάν ή με πολύ μικρό αντίτιμο σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ