4 – 7  Μαρτίου 2020
Ο Δήμος Βέροιας σε συνεργασία με το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών, το Κέντρο Κοινότητας και τον « Έρασμο» τιμούν τη Γυναίκα με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου και παρουσιάζουν θεματική εβδομάδα με τίτλο:


 «Μια Φορά κι ένα καιρό ήταν η γυναίκα» 
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ-Φουαγιέ της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών -19:30
  • Εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας με θέμα την γυναίκα από την Φωτογραφική Ομάδα «Αντίθεσις»  και την Ειδικότητα Τέχνης Φωτογραφίας του Δ.Ι.Ε.Κ. Βέροιας 
  • Μουσικό πρόγραμμα από το συγκρότημα «Χωρίς Μπούσουλα»
ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ- Αντωνιάδειος Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών ΕΚΔΗΛΩΣΗ με θέμα «Μια φορά κι έναν καιρό ήταν η γυναίκα». 10:30-13:00
  • Παρουσιάσεις Φορέων Δήμου Βέροιας ( Συμβουλευτικό Κέντρο, Κέντρο Κοινότητας, Έρασμος)
  • ΒΟΥΛΑ ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΗΣ Π.Ε. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ,( Βιωματική ομιλία για το ρόλο της γυναίκας στον αθλητισμό και την πολιτική )
  • Βασιλική Πλιόγκου(Δρ. Παιδαγωγικής Σχολής ΑΠΘ, Πρόεδρος Παγκόσμιας Οργάνωσης Προσχολικής Εκπαίδευσης Περιφ. Κεντρικής Μακεδονίας)  «Γυναίκες δε γεννιόμαστε…γινόμαστε»
  • Έκθεση Ζωγραφικής «Πορτραίτα Γυναικών» Τούλας Χαριτίδου
  • Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί από το Οργανικό Φωνητικό σύνολο «Μονόγραμμα» με μαέστρο τον Π. Ρίστα.
ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ- ΙΣΟΓΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ- 10:00-14:00
  • «Χαρίζουμε τα μαλλιά μας , Χαρίζουμε δύναμη στις καρκινοπαθείς Γυναίκες» από το1ο ΕΠΑΛ Βέροιας ειδικότητα κομμωτικής και το Εργαστηριακό Κέντρο Βέροιας σε συνεργασία με το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ.
Την εβδομάδα από 2 έως 7 Μαρτίου (θεματική εβδομάδα αφιερωμένη στην γυναίκα) θα πραγματοποιηθούν ΠΑΠ ΤΕΣΤ σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Βέροιας και την μονάδα Οικογενειακού Προγραμματισμού Γ.Ν. Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας) σε ωφελούμενες των κοινωνικών δομών του Δήμου Βέροιας. 
Τη θεματική εβδομάδα υποστηρίζουν :
Το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Βέροιας, το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βέροιας, ο «Έρασμος», η Δ/νση Κοινωνικής Πολιτικής , Παιδείας και Πολιτισμού Δήμου Βέροιας, το Κέντρο Υγείας Βέροιας, το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Βέροιας,  το Τμήμα Οικογενειακού Προγραμματισμού του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας (μονάδα Βέροιας), το Δημόσιο ΙΕΚ Βέροιας, το 1ο ΕΠΑΛ Βέροιας, το Εργαστηριακό Κέντρο Βέροιας, η Φωτογραφική Ομάδα «Αντίθεσις», το Οργανικό Φωνητικό Σύνολο Μονόγραμμα, ο Σύλλογος Καθηγητών Αγγλικής Ημαθίας , το ΑΛΜΑ Ζωής και η ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας
Πληροφορίες: Αντιδήμαρχος Παιδείας και Ισότητας Φύλων, κ. Τζήμα Συρμούλα: 2331350511
Η  ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ
ΣΥΡΜΟΥΛΑ ΤΖΗΜΑ