Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

Βεροια.Σε πιθανο ασφυκτικο θανατο πνιγμο οφειλετε συμφωνα με την Ιατροδικαστικη εκθεση για την 43χρονη που βρεθηκε το πρωί της Τρίτης 3ης Μαρτίου, σε χαντάκι στην περιοχή του Εργοχωρίου.

Σε πιθανο ασφυκτικο θανατο πνιγμο οφειλετε συμφωνα με την Ιατροδικαστικη εκθεση για την 43χρονη που βρεθηκε το πρωί της Τρίτης 3ης Μαρτίου, σε χαντάκι στην περιοχή του Εργοχωρίου,
κοντά στον καταυλισμό των Ρομά. Η θανούσα, συμφωνα με πληροφοριες έχει απασχολήσει κατά κόρον τις αστυνομικές αρχές, βρέθηκε μόνο με τα εσώρουχά της και με μια μπλούζα στο κεφάλι της.Η υποθεση πλεον λαμβανει αλλες διαστασεις και ερευναται απο την Ασφαλεια.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, για την εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας 44χρονης ημεδαπής, η οποία βρέθηκε νεκρή χθες (3 Μαρτίου 2020) το πρωί δίπλα σε οδόστρωμα σε περιοχή της Βέροιας.
Στο σημείο κλήθηκαν αρμόδια κλιμάκια του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας. Παράλληλα παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, καθώς και ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων της σορού.
Από τη νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σορό διαπιστώθηκαν ευρήματα βίαιου ασφυκτικού θανάτου.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ