Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

«Αντιπαράθεση του Τάσου Μπαρτζώκα με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για το μεταναστευτικό από το βήμα της Βουλής

Με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στον Έβρο και κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς, ο Τάσος Μπαρτζώκας επαίνεσε την ορθή αντιμετώπιση της Κυβέρνησης και τις πρωτοβουλίες του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, «σχετικά με την ξεκάθαρη θέση και στάση της χώρας απέναντι στην απροκάλυπτη απειλή που βιώνει. Μια θέση και μια στάση που βάζει όρια στον άκρατο παραλογισμό και τη μισαλλοδοξία ενός νέου τυράννου».

Σε άλλο σημείο ανέφερε πως με αυτή μας τη στάση φρουρούμε τα σύνορα μας, βάζουμε τέλος σε αυτή την απανθρωπιά, σε αυτό το έγκλημα που συντελείται από τον Ερντογάν, ενώ απευθυνόμενος προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τους ρώτησε εάν διαφωνούν κάπου με αυτό.
Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε «τα ελληνικά σύνορα είναι και ευρωπαϊκά και η χώρα μας θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να τα προστατέψει».
Τέλος, έντονη ήταν η αντίδραση του Τάσου Μπαρτζώκα απέναντι σε αμετροεπή χαρακτηρισμό βουλευτού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος δήλωσε ότι η διαφύλαξη των ελληνικών συνόρων στον Έβρο είναι απλά και μόνο ένα επικοινωνιακό τερτίπι. Τον προέτρεψε μάλιστα να απευθύνει το χαρακτηρισμό απευθείας στα Σώματα Ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις αν τολμάει, οι οποίοι τις τελευταίες μέρες με τόλμη και περίσσια γενναιότητα κρατάνε τη χώρα μας και τους πολίτες της ασφαλείς.
Για να παρακολουθήσετε την τοποθέτηση του Τάσου Μπαρτζώκα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ

Oι πιο επικίνδυνες τροφές του κόσμου.

  Σ’ αυτό τον κόσμο δεν υπάρχουν μόνο γευστικά πιάτα και νόστιμα φαγητά, αλλά και τροφές που μπορούν να μας κάνουν κακό και πρέπει να τις ...