Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΩΡΓΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2020 ΕΦΙΣΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΑΣ. Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ.

ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΔΥΣΚΟΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΑ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ, «ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΞΩ» . ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΦ ΕΝΟΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ, Ή ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ (ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ, ΑΡΑΙΩΜΑΤΑ ΚΛΠ) , ΚΑΙ ΑΦ ΕΤΕΡΟΥ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ, ΤΗΝ ΔΕΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΕΙΕΛΘΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ - ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ , ΤΟΥ ΕΜΠΑΡΓΚΟ, ΤΩΝ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΙΜΩΝ, ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ .
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ (ΚΑΙ ΟΡΘΑ ΠΡΑΤΤΕΙ) ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ (ΕΠΙΣΗΣ ΟΡΘΑ ΠΡΑΤΤΕΙ) ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ.
ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΣΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ, ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥ 2019, ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ , ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Ή ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ.
ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΠΑΓΩΝΙΕΣ, ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ, ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ Σ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΓΗΣ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ, ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ, ΛΟΓΩ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ,ΘΑ ΛΕΙΨΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΜΗΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ.
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΚΥΠΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΜΕΣΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ , ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΩΣΤΟΥ ΚΑΤΑΜΕΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ .
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΓ ΒΕΡΟΙΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΧΑΛΚΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ

Oι πιο επικίνδυνες τροφές του κόσμου.

  Σ’ αυτό τον κόσμο δεν υπάρχουν μόνο γευστικά πιάτα και νόστιμα φαγητά, αλλά και τροφές που μπορούν να μας κάνουν κακό και πρέπει να τις ...