Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

Βέροια: "Σήκωσαν" το χρηματοκιβώτιο της Μητρόπολης

Τις πρώτες πρωινές ώρες άγνωστοι χτύπησαν τα γραφεία της Μητρόπολης Βέροιας στην οδό Μητροπόλεως, συγκεκριμένα τα γραφεία που βρίσκονται δεξιά της κεντρικής εισόδου, στο υπόγειο και σήκωσαν κυριολεκτικά το χρηματοκιβώτιο.
Οι διαρρήκτες σύμφωνα με τις πληροφορίες που μας έδωσε ο Αστυνομικός Διευθυντης Δ. Κούγκας, κατέβηκαν τα σκαλάκια, έσπασαν το λουκέτο της πόρτας και εισήλθαν στα γραφεία.

Στον χώρο υπήρχε ένα μικρό χρηματοκιβώτιο, το οποίο δεν ήταν πακτωμένο και το πήραν μαζί τους. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η λεία των διαρρηκτών δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, αφού στο χρηματοκιβώτιο φυλάσσοταν μόνο τα χρήματα για τις ανάγκες της ημέρας. Πρόκειται για τα γραφεία που συναλλάσεται αρκετός κόσμος και προφανώς οι διαρρήκτες είχαν πληροφορίες και εικόνα για την κατάσταση που υπάρχει.
Επίσης είναι ένα σημείο "τυφλό", που δεν έχει καλή ορατότητα  από τον δρόμο και έτσι μπόρεσαν να δράσουν με περισσότερη ευκολία.

Δυστυχώς δεν υπήρχαν κάμερες, ωστόσο η Ασφάλεια ερευνά υλικό από γύρω καταστήματα, καθώς και πληροφορίες για να φτάσει στα ίχνη των διαρρηκτών.  

 https://www.laosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ

Oι πιο επικίνδυνες τροφές του κόσμου.

  Σ’ αυτό τον κόσμο δεν υπάρχουν μόνο γευστικά πιάτα και νόστιμα φαγητά, αλλά και τροφές που μπορούν να μας κάνουν κακό και πρέπει να τις ...