Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

Είδηση σοκ! Παλαίμαχος παικταράς του ΠΑΟΚ πουλάει σουβλάκια έξω από την Τούμπα (ΦΩΤΟ)

Σοκάρει η εικόνα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και αρχηγού του ΠΑΟΚ, Γιώργου Σκαρτάδου, ο οποίος φέρεται να πουλάει σουβλάκια έξω από την Τούμπα για να επιβιώσει, αντιμετωπίζοντας μεγάλα οικονομικά προβλήματα.

Η φωτογραφία του έγινε viral, με πολλούς οπαδούς του Δικεφάλου του Βορρά να καλούν την ΠΑΕ να αναλάβει δράση για να βοηθήσει τον άλλοτε στα του ποδοσφαίρου στη χώρα μας.

.
Για το θέμα πήρε έτσι θέση και ο πρόεδρος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, Φιλώτας Πέλλιος, ο οποίος μίλησε στον Metropolis 95,5 και δήλωσε  τα εξής:
«Δεν είναι ιστορία τωρινή. Παλαιότερα υπήρξε κάποια σύγκρουση, αλλά ο ίδιος είχε ζητήσει να μην τον καλέσουμε ξανά στις συγκεντρώσεις που κάνουμε. Επί προεδρίας δικής μου τον καλέσαμε για να πιάσει δουλειά ως υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά ο ίδιος χάλασε την δουλειά. Έχει προσφέρει τόσα πολλά στον ΠΑΟΚ τα οποία δεν τα ξεχνάμε. Δεν θέλω να τον κατηγορήσω για κάτι, τον αγαπάω πολύ, αμέσως μετά την οικογένεια μου.
Πριν το παιχνίδι έχουμε μία συνάντηση και εγώ θα θέσω το θέμα επί τάπητος για να μπορέσουμε να βρούμε μία δουλειά στον Γιώργο. Το ζήτημα είναι να μην ανατραπούν πάλι τα πράγματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ