Σάββατο 4 Απριλίου 2020

Ελεύθεροι επαγγελματίες της Βεροιας ενώνουν τις δυνάμεις τους εναντια στον κορονοιο!!!

Ελεύθεροι επαγγελματίες ενώνουν τις δυνάμεις τους!!!

Ελεύθεροι επαγγελματίες ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν, ο καθένας ότι μπορεί και όλοι μαζί για τους ωφελούμενους της Πρόνοιας βοηθώντας τους να προστατευθούν.

Η κ. Αθηνάς Τζιούρτζια, επαγγελματίας διακοσμήτρια, εκλεγμένη στην κοινότητα Βέροιας, εθελόντρια και άνθρωπος της προσφοράς οργάνωσε και συντόνισε την όλη προσπάθεια.

Ο κ. Καραγιάννης Νικόλαος πατέρας τεσσάρων παιδιών , χρόνια επαγγελματίας λευκών ειδών στην
αγορά της Βέροιας επί της οδού Μαλακούση 20, με υφάσματα δικά του και με την στήριξει της αγαπημένης του συζήγου Έφη Καραγιάννη έραψε 102 επαναχρησιμοποιούμενες μάσκες.

Η κ. Μαρία Γαγάκα επαγγελματίας και ιδιοκτήτρια του καταστήματος " Ράβε-Ξήλωνε" με υλικά Ραπτικής και Επιδιορθώσεις ρούχων επί της οδού Αγ. Παταπίου 14, προσέφερε λάστιχο για την ολοκλήρωση του έργου καθώς και 100 επαναχρησιμοποιούμενες μάσκες σε συνανθρώπους μας.

Η κ. Χατζόγλου Δέσποινα χρόνια επαγγελματίας και ιδιοκτήτρια του καταστήματος" ΚΕΝΤΗΜΑ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ " που δραστηριοποιείται στον χώρο των υλικών ραπτικής και αξεσουάρ μόδας στην οδό Ιπποκράτους 25, πρόσφερε λάστιχο για την ολοκλήρωση του έργου αυτού.

Η κ. Φωτενή Ελμπακίδου εθελόντρια στην προσπάθεια αυτή προσέφερε 60 επαναχρησιμοποιούμενες μάσκες καθώς και η εθελόντρια κ. Δήμητρα Στεργιοπούλου προσέφερε 50 επαναχρησιμοποιούμενες μάσκες για τους οφελούμενους της Πρόνοιας
Μέσα στην « λαίλαπα » του κορονοϊού ελεύθεροι επαγγελματίες αλλά και απλοί άνθρωποι βρίσκουν την δύναμη προσφοράς, εθελοντισμού και δημιουργούν μια ανθρώπινη αλυσίδα προσφέροντας σε αυτούς που το έχουν ανάγκη. Όσοι λοιπόν, γνωρίζουν την τέχνη της ... μοδιστρικής επιστρατεύονται για να παράξουν προστατευτικά υλικά, με τα δικά τους μέσα. Οι συγκεκριμένες μάσκες είναι υφασμάτινες και δεν είναι μιας χρήσης. Μετά τη χρήση τους απολυμαίνονται, σιδερώνονται και επαναχρησιμοποιούνται.

Μπορείς κι εσύ επικοινωνώντας στο τηλ. 6988339609 και να δηλώσεις παρόν στην προσπάθεια εθελοντισμού και προσφοράς.
" Μπορούμε να βοηθήσουμε χωρίς να κινδυνεύσουμε" ένα σλόγκαν της κ. Αθηνάς Τζιούρτζια

Γιαννακοβίτου Αλίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ