Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Ειδήσεις -Σχόλια -Παραλειπόμενα της επικαιρότητας από τον Μανώλη Γρυπάρη στην εκπομπή «ΕΠΙΛΟΓΕΣ»Βιντεο

Ο διαχειριστής του ammosimathia.blospot.com, Γρυπάρης Μανώλης, πήρε μέρος την Τετάρτη 27/5/2020 στην εκπομπή «ΕΠΙΛΟΓΕΣ» και μας ενημέρωσε για την επικαιρότητα της Ημαθίας και όχι μόνο.
Τα θέματα που έθεσε ήταν, η ανακοίνωση από τον ΕΛΓΑ  για τις ζημιές που προκλήθηκαν στην κοινότητα Βέροιας, την Κυριακή 31/5/2020 θα προβληθεί μέσω YouTube από την Ποντιακή Λέσχη Βέροιας το βιβλίο «Ο Γέρος του Πόντου», η τηλεδιάσκεψη για την καταπολέμηση των κουνουπιών, η βουλευτής της ΣΥΡΙΖΑ Φρόσω Καρασαγλίδου συζήτησε με το Δήμαρχο Βέροιας και τον
Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας τα θέματα του νομού, η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ για την έναρξη των σχολείων, ο Δήμος Η.Π. Νάουσας συμμετέχει στο πρόγραμμα «Φιλόδημος 2 «, η ρίψη εμβολίων κατά της λύσσας,  η ματαίωση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας μέχρι 31/7/2020, η παράταση του επιδόματος στέγασης για ένα δίμηνο, η μείωση πελατίας για τα καταστήματα εστίασης, ο συνωστισμός στη Λαϊκή αγορά της Βέροιας, η επιστολή του βουλευτή της Ν.Δ Τσαβδαρίδη Λάζαρου για παράταση των εισφορών του ΕΛΓΑ, η κυκλοφοριακή ρύθμιση της Εγνατίας Οδού , οι εξετάσεις για δίπλωμα ραδιοερασιτέχνη, η ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, οι επιστολές του βουλευτή της Ν.Δ. Μπαρτζώκα Τάσου για την αστυνόμευση στην πόλη της Αλεξάνδρειας και τη στήριξη στον κλάδο των Δικηγόρων,η εθελοντική αιμοδοσία από το Σύλλογο του Κοπανού «Η ΜΙΕΖΑ» .
Δείτε την εκπομπή στο παρακάτω βίντεο, όπου γίνονται σχόλια , παρατηρήσεις , επισημάνσεις, κριτική , προτάσεις και παραλειπόμενα από την επικαιρότητα.
 https://www.youtube.com/watch?v=76I9l5sMivk&feature=emb_title

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ