Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΗΜΑΘΙΑΣ - ΠΕΛΛΑΣ - ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 9 ΙΟΥΛΗ: ΒΕΡΟΙΑ: 7:30μμ στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑΣ ΝΑΟΥΣΑ: 8:00μμ στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΤΑΣΟΥ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 9 ΙΟΥΛΗ:

ΒΕΡΟΙΑ: 7:30μμ στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑΣ

ΝΑΟΥΣΑ: 8:00μμ στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΤΑΣΟΥ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Η κυβέρνηση της ΝΔ δυναμώνει την καταστολή συνεχίζοντας το δρόμο που άνοιξε ο ΣΥΡΙΖΑ με το νόμο για το χτύπημα του δικαιώματος της απεργίας. Προχωράει ένα βήμα μπροστά και ενισχύει παραπέρα το οπλοστάσιο ενάντια στο δικαίωμα των συνδικάτων και των εργαζομένων να οργανώνουν τον αγώνα τους για την ικανοποίηση των αναγκών τους.

Αυτό που δεν πέτυχαν καθ’ όλη τη διάρκεια της καραντίνας, ώστε να κλείσει το στόμα όλων των εργατών, επιδιώκουν να το κάνουν με ένα χουντικής έμπνευσης νόμο απαγόρευσης των διαδηλώσεων.

ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ – ΕΚΤΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ξεκαθαρίζουμε στην κυβέρνηση και τις εργοδοτικές ενώσεις ότι οι εργάτες θα συνεχίσουν να διαδηλώνουν πιο μαζικά και αποφασιστικά. Είναι ο μόνος δρόμος για να υπερασπιστούμε τη ζωή τη δική μας και των οικογενειών μας. Το εργατικό ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα δεν πρόκειται να κάνει πίσω!

Το νομοσχέδιο που κατατίθεται κατ’ απαίτηση του κεφαλαίου αποτελεί κυβερνητική ομολογία για την κλιμάκωση της αντιλαϊκής πολιτικής και δρα προληπτικά σε βάρος του εργατικού, λαϊκού κινήματος.

Οι εργαζόμενοι και οι συνδικαλιστικές οργανώσεις της χώρας δεν πρόκειται να βάλουν δοσομετρητή στη μορφή και το περιεχόμενο των αγώνων τους. Δεν θα ζητούν άδεια από τα αφεντικά και τις κυβερνήσεις για να διαδηλώνουν απέναντι τους.

Καλούμε τους εργαζόμενους σε διαλογητήρια – κονσερβοποιεία της περιοχής, όλους όσους εργάζονται στον κλάδο μας να πάρουν μέρος μαζικά στα συλλαλητήρια στις 9 Ιούλη που θα γίνουν σε Βέροια και Νάουσα.

ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ

ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ