Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Άγρια συμπλοκή Ρομά μέσα στο δικαστικό μέγαρο Βέροιας! Τραυματισμοί και συλλήψεις

Πρωτοφανείς εικόνες το πρωί της Τετάρτης στο δικαστικό μέγαρο Βέροιας, μετά από άγρια συμπλοκή μεταξύ αντιδίκων οικογενειών Ρομά! Το περιστατικό ξεκίνησε γύρω στις 10, σε αναμονή της εκδίκασης υπόθεσης που αφορούσε τις δύο οικογένειες (αφορούσε τη διεκδίκηση ανήλικου παιδιού). Για αρκετή ώρα επικράτησε ανεξέλεγκτη κατάσταση, με συμπλοκές μεταξύ των μελών των οικογενειών και αρκετούς τραυματισμούς, μπροστά στα μάτια των έντρομων δικηγόρων, δικαστικών υπαλλήλων και πελατών τους. Η κατάσταση ομαλοποιήθηκε με την έλευση ανδρών της αστυνομίας, η οποία προχώρησε σε συλλήψεις. Κατά την έξοδο των συμμετεχόντων στο επεισόδιο, έγιναν ζημιές στα σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Το σοβαρότατο θέμα επαναφέρει στην επικαιρότητα την ανάγκη φύλαξης του ευαίσθητου χώρου του δικαστικού μεγάρου, αφού κανείς δεν ξέρει ποια θα ήταν η κατάληξη αν κάποιος από τους συμπλεκόμενους έφερε και χρησιμοποιούσε όπλο. Θυμίζουμε το περιστατικό με τον πυροβολισμό μέσα στο εισαγγελικό γραφείο, πριν από μερικούς μήνες. Στον δικηγορικό σύλλογο Βέροιας υπάρχει αναβρασμός και ήδη ο πρόεδρος Φώτης Καραβασίλης έχει αποστείλει έγγραφο στον γ.γ. Δικαιοσύνης, Πάνο Αλεξανδρή.

ΠΗΓΗ https://www.pena.press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ

Oι πιο επικίνδυνες τροφές του κόσμου.

  Σ’ αυτό τον κόσμο δεν υπάρχουν μόνο γευστικά πιάτα και νόστιμα φαγητά, αλλά και τροφές που μπορούν να μας κάνουν κακό και πρέπει να τις ...