Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

Γιαννιτσά: 35 εργαζόμενοι σε κονσερβοποιία θετικοί στον κορωνοϊό - Ανησυχία για διασπορά στις γύρω περιοχές Κιλκίς, Ημαθίας, Πιερίας και Θεσσαλονίκης.

 


Συναγερμός έχει σημάνει σε κονσερβοποιία στα Γιαννιτσά, όπου εντοπίστηκαν αρχικά 21 κρούσματα, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες πλέον ξεπερνούν ήδη τα 35.

Την προηγούμενη εβδομάδα ανιχνεύτηκαν τα πρώτα 10 κρούσματα και αυτή άλλα 25. Όλοι οι ασθενείς βρίσκονται σε κατ' οίκον περιορισμό, ενώ έχει ξεκινήσει ιχνηλάτηση των επαφών τους, όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΙ.

Ανησυχία για διασπορά του ιού προκαλεί το γεγονός ότι στο εργοστάσιο απασχολούνται 680 εργαζόμενοι, πολλοί εκ των οποίων είναι εποχικοί και μετακινούνται μαζικά με λεωφορεία στους νομούς Κιλκίς, Ημαθίας, Πιερίας και Θεσσαλονίκης.

Μετά την επιβεβαίωση των πρώτων κρουσμάτων σε νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας και τη σύνδεση τους με τη συγκεκριμένη μονάδα ξεκίνησε ιχνηλάτηση των επαφών των φορέων, σύμφωνα με το πρωτόκολλο που ορίζει ο ΕΟΔΥ και εντατικοί έλεγχοι στο προσωπικό που εργάζεται στο εργοστάσιο.

Στο επίκεντρο των ελέγχων βρίσκονται η Γουμένισσα, τα Γιαννιτσά και η Κατερίνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ