Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΑΡΞΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ


Εξήντα πέντε χρόνια δημιουργικής προσφοράς στη διατήρηση των παραδόσεων του Ελληνισμού του Πόντου συμπληρώνει φέτος ο σύλλογος μας. Μέσα σε αυτό το διαχρονικό πλαίσιο ανάδειξης της ταυτότητας της πολιτιστικής μας κληρονομιάς συνεχίζουμε τις προσπάθειες να κρατήσουμε ζωντανή την γνήσια ποντιακή παράδοση στο χορό, τη μουσική, το θέατρο, τη λαογραφία και το τραγούδι.

Η νέα χρονιά έναρξης όλων των τμημάτων ξεκινά εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού αλλά ταυτόχρονα έχοντας υπόψη μας την πραγματική κατάσταση, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία και στα μέλη του συλλόγου μας, θα λειτουργήσουμε με συνέπεια όπως καθορίζουν τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα, για την ασφάλεια της υγείας όλων μας.

Απευθύνοντας ολόθερμες ευχές σε όλες και όλους τους συμπολίτες μας, κάνουμε γνωστό ότι την περίοδο 2020-2021 θα λειτουργήσουν τα παρακάτω τμήματα και σας περιμένουμε να μας γνωρίσετε και να σας γνωρίσουμε μέσα από πλήθος δραστηριοτήτων που θα πραγματοποιήσουμε στη μεγάλη οικογένεια της λέσχης, με έναρξη και αγιασμό τμημάτων την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, στις 6μμ.

Υπεύθυνος Τμημάτων από το Διοικητικό Συμβούλιο Κοτίδης Ιωάννης Τμήματα Ποντιακών Χορών Χοροδιδάσκαλος: Ιντζεβίδης Βαγγέλης: Παιδικά τμήματα και εφηβικό τμήμα ποντιακών χορών

Υπεύθυνες :

Κιατικίδου Ελπίδα

Κουρούκα Ζωή

Τμήμα παραστάσεων ποντιακών χορών

Υπεύθυνοι: Κοτίδης Γιάννης,

Χοροδιδάσκαλος: Iντζεβίδης Βαγγέλης:

Τμήμα ενηλίκων αρχαρίων ποντιακών χορών

Υπεύθυνος χοροδιδάσκαλος: Παλασίδης Κυριάκος Τμήματα ποντιακής διαλέκτου (Παιδικό τμήμα & τμήμα ενηλίκων) Υπεύθυνος: Τουμπουλίδης Νικόλαος

Δασκάλα: Μαχαιρίδου Αναστασία

Τμήμα θεάτρου (ενηλίκων) Υπεύθυνος: Ιντζεβίδης Αρχιμήδης

Τμήμα θεάτρου (παιδικό)

Υπεύθυνοι: Πουλτίδου Κική

Κουβρακίδης Αντώνης

Τμήμα εκμάθησης Νταουλιού και Κρουστών Δάσκαλος: Ουσταμπασίδης Δημήτρης

Τμήματα εκμάθησης Ποντιακής Λύρας Δάσκαλος: Καλιοτζίδης Χρήστος

Τμήμα εκμάθησης σκίτσου

Σκιτσογράφος: Νικολαΐδης Δημήτρης

Τμήμα εκμάθησης πνευστών μουσικών οργάνων (γαβάλ – αγγείο)

Δάσκαλος: Φολίνας Βασίλης

Τμήμα αιμοδοσίας Υπεύθυνη: Χατζίδη Κατερίνα

Τμήμα νέων για νέους και νέες από 18 έως 35 ετών Υπεύθυνος:Μορφίδης Αθανάσιος

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο της Λέσχης, στο Πανόραμα( Λ. Πορφύρα 1) Βέροιας. Τηλ. επικοινωνίας : 2331072060 από Κυριακή έως Πέμπτη, Ώρες : 5-9μμ και 6983503676 (πρόεδρος)

Με τιμή

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Η Γ. Γραμματέας

Τουμπουλίδης Νικόλαος Τογκουσίδου Ευαγγελία

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ