Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

Συνάντηση Μπαρτζώκα, Βοργιαζίδη και Τσαβδαρίδη με το Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΑΔ για το ζήτημα του Παλαιού Δικαστικού Μεγάρου

 

Κοινή προσπάθεια για την διάσωση και αξιοποίηση του ακινήτου του Παλαιού Δικαστικού Μεγάρου της Βέροιας από τους Βουλευτές της ΝΔ κ.κ. Λάζαρο Τσαβδαρίδη και Τάσο Μπαρτζώκα και τον Δήμαρχο της πόλης κ. Κώστα Βοργιαζίδη.

Με επίσκεψή τους στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε. (ΕΤΑΔ) κ. Στέφανο Βλαστό του επισήμαναν την ανάγκη παραχώρησης στον Δήμο της Βέροιας του εμβληματικού αυτού ακινήτου επανακαταθέτοντας σχετική Πρόταση του Δήμου της Βέροιας για τη βέλτιστη δυνατή ανάδειξη του ακινήτου προς όφελος τόσο των πολιτών της Βέροιας αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Ημαθίας, ένα ακίνητο που προς το παρόν ρημάζει από τη φθορά και την εγκατάλειψη.

Ο Διευθύνοντας Σύμβουλος της ΕΤΑΔ χαιρέτισε την κοινή πρωτοβουλία των Βουλευτών της ΝΔ και του Δημάρχου υποσχόμενος ότι θα προχωρήσει στις απαιτούμενες ενέργειες ωρίμανσης της διαδικασίας παραχώρησης του κτηρίου με τον απαραίτητο νομικό έλεγχο του ακινήτου και των χρήσεων αυτού ώστε στη συνέχεια να δοθεί το πράσινο φως για την εκμίσθωση του χώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ