Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

Ο Αγροτικός Σύλλογος Νάουσας «Μαρίνος Αντύπας» παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας θα συμμετέχει μαζί με τα εργατικά σωματεία την Πέμπτη 10/12 στις αγωνιστικές πρωτοβουλίες.

 

Ο Αγροτικός Σύλλογος Νάουσας «Μαρίνος Αντύπας» παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας θα συμμετέχει μαζί με τα εργατικά σωματεία την Πέμπτη 10/12 στις αγωνιστικές πρωτοβουλίες για τα σοβαρά προβλήματα που προκύπτουν από το αθωράκιστο σύστημα υγείας εν μέσω πανδημίας.

Σε αυτούς τους καιρούς κανείς δεν πρέπει να μένει σιωπηλός, αφού ταυτόχρονα τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι βιοπαλαιστές αγρότες, και γενικότερα ο εργαζόμενος λαός, οξύνονται με το πρόβλημα της Υγείας με την πανδημία και τους άθλιους κυβερνητικούς χειρισμούς.

Η διαχρονική απαξίωση του δημόσιου συστήματος υγείας από όλες τις κυβερνήσεις μέχρι σήμερα μας έχει φέρει στη δραματική κατάσταση, να θρηνούμε καθημερινά συνανθρώπους μας.

Οι παλινωδίες της κυβέρνησης στη διαχείριση του δεύτερου κύματος της πανδημίας, το γεγονός ότι άφησαν τα χωριά μας χωρίς αγροτικά ιατρεία, σημαίνει ότι οι άνθρωποι της υπαίθρου θα πρέπει να μετακινηθούν σε άλλες περιοχές με ό, τι αυτό συνεπάγεται – διασπορά του ιού κ.α..

Για τον τομέα της υγείας:

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

· Άμεση πρόσληψη του αναγκαίου, μόνιμου προσωπικού.

· Πλήρη εξοπλισμό κάθε νοσοκομείου και δομής ΠΦΥ, αγροτικά ιατρεία και κέντρα υγείας.

· Διεύρυνση του αριθμού ΜΕΘ σε όλη τη χώρα.

· Κάλυψη των αναγκών όχι μόνο για τις περιπτώσεις covid-19 αλλά για κάθε ασθένεια και θεραπεία.

· Δωρεάν μαζικά τεστ για όλο τον πληθυσμό και έλεγχο εκεί που χρειάζεται.

· Άμεση επίταξη των ιδιωτικών δομών Υγείας χωρίς αποζημίωση, για να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες.

Δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για να κρατηθεί όρθιος ο λαός στις συνθήκες της κρίσης και της πανδημίας, να οργανώσει την αντίσταση και την αντεπίθεση.

ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ