Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ.

 

Η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας καλεί τα μέλη και τους φίλους της να δείξουν για άλλη μια φορά την αλτρουιστική τους διάθεση και συμπαράσταση στον άγνωστο συνάνθρωπο μας, προσφέροντας 10 λεπτά από το χρόνο τους, δίνοντας αίμα για όλους που το έχουν ανάγκη.

Η ανεκτίμητη προσφορά σε αίμα, ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες ημέρες, δίνει ελπίδα και πάνω απ’ όλα ποιότητα ζωής σε χιλιάδες συνανθρώπους μας, χωρίς να στερεί κάτι από τους δότες.΄΄ Τώρα μπορείς αύριο ίσως να το χρειασθείς και εσύ΄΄ ας είναι το σύνθημα μας και η έμπρακτη αγάπη μας για τον πλησίον μας.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να συνδράμουν στην προσπάθεια του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας για εθελοντική αιμοδοσία στο κέντρο της πόλης, στα ΚΑΠΗ Βέροιας. (ΚΑΠΗ Βέροιας, Πεζόδρομος Αριστοτέλους 3, απέναντι από το 2ο Δημοτικό Σχολείο (Μελέτειο) από τις 9 πμ έως τις 1 μμ. και να δώσουν αίμα για λογαριασμό της τράπεζας αίματος της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας. Για επιπλέον πληροφορίες καλέστε στο 23310 29600.

Με τιμή

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Η Γ. Γραμματέας

Τουμπουλίδης Νικόλαος Τογκουσίδου Ευαγγελία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ

Oι πιο επικίνδυνες τροφές του κόσμου.

  Σ’ αυτό τον κόσμο δεν υπάρχουν μόνο γευστικά πιάτα και νόστιμα φαγητά, αλλά και τροφές που μπορούν να μας κάνουν κακό και πρέπει να τις ...